Sv: Mårundan

Vad fint det låter Lappia!
Jag har äntligen fått tummen ur röven å gjort klart nästan allt på min att-göra-lista. Bland annat klippa å klistra å scanna in nya Paddsatan. Det känns bra och lite läskigt efter så lång tid. Så snart kommer jag börja spamma med att ni kan börja beställa.

Annars har jag det bra, rullar på med jobbet och har kommit in i uppgifterna ordentligt och det känns kul. Brukar alltid vara rädd för att inte fatta vad jag håller på med om dagarna och att jag kommer klanta till mig. Det är väl så man alltid känner när man är ny, såklart. Såg BlackKklansmen på bio igår med michelinmannen, den var bra. Har ni sett den? Tycker om Spike Lee och min favorit är Summer of Sam. Svårslagen. Det tråkiga var att det kändes som att han inte la så mycket energi på att fördjupa eller förklara karaktärerna, så alla var plattityder och det kändes ytligt och därmed blir skådespeleriet inte så trovärdigt. Det sänker helhetsbetyget men det är absolut en bra film, och framförallt viktig. Han knyter ihop dåtiden med nutiden jävligt bra och kusligt. Bra att en sån film ändå ses av miljoner människor som tar till sig av budskapet. Den får en fyra iallafall.

Sv: Mårundan

Ny Paddsatan, nice

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Mårundan

Här innan lunch hörde jag storaoceanen prata om fanzines på P4 av en slump! Jättekul att sitta och jobba och sedan få lyssna på så intressanta radioinslag mitt i allt. Roligt!

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Mårundan

Lappia skrev:

Här innan lunch hörde jag storaoceanen prata om fanzines på P4 av en slump! Jättekul att sitta och jobba och sedan få lyssna på så intressanta radioinslag mitt i allt. Roligt!

Här finns en länk för den som nyfiken.
https://sverigesradio.se/sida/artikel.a … el=7088350

Sjukt spänd på totally true och det där med Dana Dragomir, köpte ett album av henne för några veckor sedan.

Sv: Mårundan

Är det någon som köpt/läst senaste numret SEX? Jag snubblade bara över det som av en händelse! Älskade den här tidningen när jag gick gymnasiet. Roligt att de har gjort ett nummer igen.

http://tidningensex.com/

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Mårundan

Förresten, nu i helg måste jag åka ner till Stockholm/Uppsala med jobbet för en "Konferens" typ, händer det något roligt i storstan? Fredag är jag relativt ledig och borde hinna göra något skoj. Tacksam för tips. Annars blir det väl bara att gå på Govindas och göda sig, mums.

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Mårundan

Nu har jag postat fanzines å tidningar för nästan 2800kr.... Håller fan PostNord under mina armar.

Sv: Mårundan

Jag har bokat in massa tågresor för mellandagsreapriser men vet inte vad jag ska göra där. Först ut 10-12 Januari i Stockholm. Tipsa mig om du vet något eller vill följa med och vinterbada nånstans.

Sv: Mårundan

Hej alla. Ska bara snabbt meddela här att B-pappa har mindre fullt upp nu. Finns inget ställe på "nätet" som jag hellre vill hänga på än här men tyvärr så har jag i över en månad nu lidit av kollapsade axlar, nacke och rygg. Med migrän och smärtzon i tinningen som följd. Verkar vara tjall på stressnivåerna också, vaknar massa när jag sover och har sammanbitna käkar och tar rejäla tuggor av insidan på min mun så det blir blodvite, otrevligt sätt att vakna på. Så det verkar gå åt rätt håll, men är väl en mix av stress, oergonomiskt arbetande eller grejjande, för mkt skärmtid, så bara att skriva detta känns lite "living on the edge", stå här med gamnacke och vara rädd att det ska bli värre igen. Kör tigerbalsam, gymping och avslappningsövningar. Jäkligt tråkigt allting, hade en så underbar sommar men nu känner jag mig som 50+ och helt slut. Trött och varit sjukskriven en vecka förut då jag hade sprängande huvudvärk i nästan en vecka och balansen var paj. Det om det, jag återkommer framöver i lilaröda trikåer i diverse gympingfilmer på tuben. Det är väl lite ett helt livs dålig hållning som tillslut tagit ut sin rätt. Det blir mkt vila nu iaf, det behöver jag. Är svajnapepp på göra grejjer osv, men pallar inte höka så mycket framför obekväma datorer och har musarm, så det är fördjävvla bittert, ännu en sak jag inser är något som jag borde vara lyckligare över, att ha en hyfsat ärtig kropp.

Kan bara hålla med de andra om NAT#3, fan vad fint och trevligt nummer, älskar Anes suveräna text om klass osv. Med mycket mera.

Haft en lugn jul och lugnt nyår. Är less på fest osv, så ser fram emot ett lugnt liv framöver, för alltid. Har iaf ny mobil, ja det blev en smartphone tillslut även för denna humanoid och har lite roliga bilder hit till forumet, till loppistråden och så. Återkommer med detta när jag skaffat WI-FI och kan surfa mer ergonomiskt.

Kramar till alla finingar från ett skrynkligt plommon som knastrar som knäckebröd :-)

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Usch! Ta hand om dig, B-Pappa. Var länge sen vi sågs, tänkte jag nyligen. Själv har jag ätit tryffel och druckit hinkvis med kaffe idag på jobbi. Nu lyssnar jag på Rudimentary Peni ("Death Church"-skivan är verkligen jättebra!) och pysslar med lite grejer. Snackat "Blade runner" på jobbet, så ska väl se den nu. Den utspelar sig ju 2019.