Sv: Mårundan

Tommy skrev:

Då får du ju gå på lite kalas iallafall! smile)

I natt drömde jag att vi ombildade forumet till en landsomfattande förening. Hade stadgar, verksamhetsplan å en vision av hemsidan i huvudet. Sjukt läskigt.

Ja, verkar riktigt otäckt!

Sv: Mårundan

Och en ordförande?
Och en balkong?

"Pappa vi har ätit upp din bil"
"Hurra, grattis, men håll käften när jag spelar Playstation"

Sv: Mårundan

Haha mest läskigt för att inte alls kunde se det komma. Jag har alltid sett forumet som ett forum och inte som ett embryo till någonting annat. Men visst skulle det vara en grym idé på sitt sätt...

Ingen ordförande eller balkong! I drömmen var det klassisk folkrörelse och myspys i gillestuga.

Apropå ordförande och balkong så gick jag och michelinmannen förbi en träsnidarbutik på Drottninggatan (!) i stockholm; det är ju världens hemskaste plats med stora jävla affärer och dunkadunka, folk som går precis huller om buller och det är ett sånt stresspåslag som drar på när man är där... men fortsätter man längre upp, förbi alla Stadium, Åhlens, HM, Kicks, Buttericks och gud vet vad så kommer en massa märkligare affärer. En del sexiga underklädsaffärer (jag tror jag fick det till tre st iaf?) några totalt anonyma matställen, ett litet slitet hotell som hämtat ur en gammal deckare, husen blir äldre och man kan iaf simulera forna tiders glans... och så gick vi förbi den här träsnidarbutiken, gick in och pratade lite med han som hade den. Han hade varit där hela sitt yrkesliv å tagit över efter sin farsa på 40-talet. Det var häftigt faktiskt. Jag såg en del väldigt intressanta figurer i skyltfönstret, bifogar en bild å så får ni dra slutsatserna själva.
En gubbe kostar 1300 kr.

Post's attachments

photo_2019-03-10_14-21-46.jpg 132.13 kb, file has never been downloaded. 

You don't have the permssions to download the attachments of this post.

Sv: Mårundan

Riktigt goa gubbar! Såldes det verktyg och sånt också där?

Sv: Mårundan

Själv har jag efter att de 100(!) exempålaren av mitt fanzin "Genombrottet" sålt slut(!) för länge sen nu gått och beställt 100 stycken till trots min ångest över att behöva göra reklam för mig själv eller på nåt som helst sätt berätta att ajg existerar.

Och eftersom mitt botemedel mot denna ångest oftast är att slå över i galenskap åt andra hållet så förvänta er många inlägg om att jag äger sönder och köp mitt jävla mästerverk nu i andra tryckningen och yada yada

"Pappa vi har ätit upp din bil"
"Hurra, grattis, men håll käften när jag spelar Playstation"

Sv: Mårundan

Fräcka gubbar, Tommy. Aningens fräckare är de fiskegubbar (som nån Döderhultaren Jr. snidat) som finns på Hultsfredsmarknad - eller markan som folk i bygden visst säger - vareviga år.

Så glad och, nästan rörd, att det går att sälja över 100 ex av ett fansin i dagens Sverige. "Genombrottet" var också bra som tusan.

Försökt koppla ihop en gammaldags VHS-spelare med en ny TV. Gått åt helskotta, så dammat av min gamla frukost-TV och ska se på svensk VHS-film ikväll på min gamla trotjänare. Frukost-TV:n fick jag julen 1996.

Sv: Mårundan

Hej på er! Tack för glada tillropen förut. B-pappa har börjat gymma och mår bättre överlag, men fortfarande sliten pga jobb. Såg iaf Södra Sverige med Mattias Alkberg på lil Knugen i lördags, det var riktigt bra. Surprise: kompis med sällskap dök upp från det ärorika Bergslagen! Bekant för folk via NBBBB, Nissepedia, Rättens Krater, Socialstyrelsen osv. Så trevligt! Nu lär jag åka på semester dit i sommar, det är på tiden, men orkar inte "rejva" på festivalen där längre, det är jag för skrajjsen för idag, vad min kropp o hjärna orkar med. Plus att informanterna sa att festivalen gått åt fel håll senaste åren, dvs det har blivit mer lättsmält och trendigt osv. :-) Hursom, en riktigt trevlig kväll, nyktert och sansat. Hade med 3 liter vatten som jag raskt sörplade i mig, men gav bort sista slurkarna till överförfriskad person som behövde vatten.

Hoppas folk har tid till att slappa och ligga på soffan eller golvet. Gör inte för mycket. Känn efter i huvudet och hjärtat. En duger som en är. Ta hand om er och varandra. Sitt och gör ingenting. Ingenting är allt som behövs. Kallt kaffe / te och andas ut.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

maggan skrev:

Riktigt goa gubbar! Såldes det verktyg och sånt också där?

Ja lite! Dock väldigt dyrt precis allting. Inte så konstigt egentligen, han i affären måste ju kunna äta han med. Men det är sällan man kan impulsköpa en gubbe till sig själv när de kostar över tusen spänn sad

Nu har första maj varit! Demonstrerade ni då? Jag gjorde verkligen allt förutom att gå i ett tåg. Packade upp SAC:s demonstration med Michelinmannen och andra kamrater, sålde Brand som en dåre, packade ihop demon, jobbade på Brands fest å vi drog in typ 40.000? Jävla sjuka summor å då stängde festen 22(!).

Nästa år är första maj en fredag.. då jävlar.

Sv: Mårundan

Mycket packande här också. Packade upp, sen köra ljud till 1:a Majfesten, sen gå på samlingen och packa ihop. Innan det så demonstrerades det i kungälv nån timme innan jag var tvungen att dra. Jag gick inte heller i något tåg faktiskt vilket kanske var skönt då jag sov 10 timmar i sträck sen.

Nu försöker jag hitta ett kreativt flyt (creative flow?) inför en del skoluppgifter och då det inte går så bra så skapar det massa ångest och slukar min energi.

Sv: Mårundan

Man har ändå stor respekt för alla de som packar, affischerar, snickrar, bygger, sitter i möte och gör allt praktiskt som aldrig syns för den som "bara" går i tåget. Det är härligt att ha den rollen, för man får ha koll på allt å man gör verkligen skillnad. Du gjorde dig förtjänad av tio timmars sömn! Ni hade ju dessutom en extra lång dag eftersom det var Kungälv å allt med i bilden. Verkar ju ha gått väldigt bra där också :-D

Hur brukar du göra för att få flyt annars? (har någon annan något tips? smile )
Jag tror det finns en tråd om att finna peppen att fanzina, den kanske kan bidra något?

Sv: Mårundan

Flyt är svårt. Skolan och det akademiska bidrar inte till det. Jag föredrar att bara göra och så analysera efteråt. Det blir roligast så tror jag. Nu blandades det in 3 teoretiker mitt i och att det tvunget måste vara en text som med hjälp av de 3 försvarar det man gör. Då lade jag av helt. Det har jag gjort typ 10 ggr förut. Dessutom blir skolprojekten som nya projekt trots att jag går utbildningarna för att jag vill utveckla mina egna. Det känns som att vara typ 10 år gammal igen och inte våga berätta att man skriver punklåtar och spelar klassisk gitarr parallellt och blir helt skev i huvudet av dubbellivet.

Sv: Mårundan

Tjo! Jofan det är bra med mig, allt går åt rätt håll här i livet. Sover bra nu. Kan rekka bettskena till alla som sover skumt! Jag känner mig nu så mjuk och avslappnad. Ingen nackvärk, ingen migrän, ingenting. Hurra! Hoppet om livet har kommit tillbaka. Men visst, var väl ångest som föranledde att jag började leva om när jag sov, men det har å andra sidan varit en livslång uppladdning inför det och har eskalerat. Nu har jag mer eller mindre funnit min plats i tillvaron och accepterat det jag inte kan förändra. Så det blir säkert en fin sommar.

Har väl lite planer men vill väl mest bara sitta ute i solen på loftgången efter att jag duschat och torka och njuta av ljudet från fiskmåsarna. Jag har väl taggat ner lite i tempo och så. Satsar på mer kvalitativt leverne, tar det lugnt och läser lite och gör saker långsammare. Ingen stress! Ät en banan och lyssna på Sabbaths Supernaut på repeat. Inga konstigheter. Men på tal lite om det så blev jag sugen på att gå på Sleep i Sthlm i höst, rocker som man är. Deras nya skiva, The sciences, är ju svinbra, fatta!

Annars, allt lugnt, glor film, läser, lyssnar musik och har minskat mitt digitala utanförskap och skaffat "WI FY" och telefon med färgskärm + internet. Tror detta var ett bra beslut, livet blev enklare, fick mer tid till att slappa och göra sånt som är roligt. Så jo energin efter livskrisen börjar att komma tillbaka, så får se vad som hittas på.

Jo sen ska jag vara med i en lokal kollektivutställning här i stan, det blir fint. Hoppas det är många andra som vill ställa ut. Sen hoppas jag köra nåt audiovisuellt DJ-set i sommar men det får vi se.

Ha det gott, nu ska jag försöka börja hänga regelbundet här på forumet, känner mig sugen på det!

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Såja, då var årets Filmsamlarträff avklarad! Supertrevligt och jäkla avkopplande, bara dårar överallt. Var ju ett helt legendariskt år pga att ett mycket speciellt filmlager hade fiskats fram och fanns till försäljning. Men vet inte om det är så mkt att orda om, dels för att det var så absurt men också för att kanske detta är "fel" sammanhang? :-) Kul att träffa alla tokar, Puffy fick busa av sig, det är fint det. Skvaller från Scenen: Puffy köpte Bigfoot: The unforgettable encounter på Gul Esselte, snyggt! Själv köpte jag lite diverse gott mos, dvder och vhs, jäkligt nöjd. Hyfsat väder, glatt humör, inget att klaga på. Jo, nu tycktes hotellet tillslut ha fått nog av alla pervon så vi var "överbokade" (hur går ens sånt till?) så vi bytte hotell och det var fan guld, vilken lyx! Känslan av att smyga hem en lördagnatt med en påse fylld med film är svårslagen, särskilt när stadshotellet stänger och regnet precis har slutat falla, så kryper man in på rummet, dricker lite Resorb, myser i sängen och kopplar av, lägger in bettskenan och blundar. 2019: After the fall of Sala är avklarat. Tack.

Btw, Årets Julklapp 2019: BETTSKENA. Jodå, det kan ni lita på.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Ska testa bettskena känner jag.