51 Senaste redigerad av larsesq (2022-06-29 09:34:32)

Sv: Vxo zine fest

Brukar inte vara så stor skillnad i pris numera att boka tidigt jämfört med att boka nära inpå. Kanske skiljer en del när man åker så långt? Verkar vara meckigt med de mot norrgående tågen. De jag bodde med förut, som kom från Luleå, verkar helt sadlat om till att åka flyg till Norrbotten. Tragiskt att det verkar så dåligt med tågen till Norrbotten. Gillade att åka med dem, pre-pandemi. Tycker om att resa på natten.

Såg också nu att det var zinemässa i Köpenhamn 13 augusti. Lite sugen på den också.

Sv: Vxo zine fest

Kul med zinemässan i Kphmn! Var det samma som vi var på för några år sen, i Punkhuset?

Ja, en kollega sa att tågen till Göteborg var dyra och många avgångar var biljetterna slut. Det var skit innan men verkar blivit ännu sämre med Vy Tåg som operatör. Privatiseringseländet, allt blir sämre.

Vore kul att köra ner men samtidigt lite bökigt och tungt.

You can hide the useless filth, they say it's alright
It's the last days of man on Earth

Sv: Vxo zine fest

Lär ju vara densamma. Den var trevlig :-D

Kollade så sent som idag, går inte en enda jävla resa i september till Växjö.. Helvete, såhär illa har det väl aldrig varit innan?

when the fireworks hit you
mogadishu
on a beautiful saturday night

Sv: Vxo zine fest

Kollade också. Från Kramfors verkade det stört omöjligt att komma till Växjö, men gick några från Stockholm. Trist om det ska vara banarbete då och det gör att folk inte kan komma till mässan. Hoppas det löser sig för dig, Tommy. Så kul om du hängde med på mässan!

Tyvärr verkar det som folk till stor del flyger från norra Sverige ner till södra halvan av Sverige. Känns ju som en ohållbar lösning, men vad ska folk göra om det knappt går tåg och de tåg som går är enormt dyra. Åker själv nästan aldrig SJ-tåg längre, utan mest olika lokaltåg, för SJ-tågen är så sanslöst dyra. (Sätter punkt här, annars hamnar jag i gubbkverulant-mode).

Sv: Vxo zine fest

Min plan är att åka till Stockholm (den biljetten är bokad nu) sen försöka ta nån jävla buss eller nåt, men flera bussbolag har inte turer "så långt fram". Liksom hur fan kan det vara så svårt att ta sig runt i det här jävla lilleputt-landet???

when the fireworks hit you
mogadishu
on a beautiful saturday night

Sv: Vxo zine fest

Funderar seriöst på att köra bil ner till Växjö. Min bil går hyfsat snålt, den är lite skraltig men har bytt olja och luftfilter så motormässigt borde det vara lugnt.

You can hide the useless filth, they say it's alright
It's the last days of man on Earth

Sv: Vxo zine fest

Svänger förbi här och påminner om att nu på lördag är det Vxo zinefest, kl.10-16 på stadsbiblioteket. Är också nåt sorts kassettsläppfest på Rundgång i Växjö, vid 15.30, samma dag, så komsikom till Växjö, så festar vi loss.

Sv: Vxo zine fest

Jag fick bytt jobbhelg av nån jävla anledning så kan inte komma förbi i år. Synd för jag hade väldigt trevligt förra året.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

Sv: Vxo zine fest

Så tråkigt! Var så skoj när du dök upp förra året.