Sv: Mårundan

-----> däckad i värsta döds-influensan. Typ galnaste veckan i mitt liv. Har svävat mellan liv o död, känns det som. Vakna idag o trodde jag skulle dö drunkningsdöden pga låg i vatten; visade sig att min kropp svettats ut så mkt vätska att jag låg en plaskande pöl och det droppade på golvet. Haft flera konstiga hallisar och smygit på mig själv i mitt hem, stått och tittat runt hörn och lyssnat efter "den andre". + kroppssmälthallucinationer, check! Undrat varför grannarna dödsvrålar i smärta och ångest - insett att det är jag själv i ett psykotiskt febertillstånd! Fucked up and ready to die! Jaja, en vanlig dag på bruket. ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) Skulle velat se (eller nej förresten) en övervakningsvideo på denna peyote-vecka. Men det ska gå bra detta, ont krut förgås inte så lätt.

// Dr Jeanshäst

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

...såja, nu tycks situationen stabiliserats. Men det var väldigt väldigt illa där ett tag. En erfarenhet jag gärna hade sluppit, jag har alltid tänkt att influensa drabbar andra än mig. Chockerande intensiv sjukdom som slår ut en totalt, ja jag är säkert "sist på bollen" även i detta sammanhang. Kanske bli läge för en vaccination nästa år, vill aldrig uppleva detta igen. Sjukan var ju överfull pga influensan och sist jag var in på akuten var det fullbelagt så jag blev hemskickad, så jag insåg tidigt att jag var tvungen att klara detta hemmavid. Men nu tycks väl alla på forumet vara friska och redo för 2018?

Sitter här nu och spelar en helande trudelutt för alla forumiter med flöjt och synthesizer.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Nytt på B-pappas mårunda-fronten: varit på HC, fått medicin, fan vad bra den tycks funka! Ska bli skönt o kunna gå igen, vara fri. Saknar att vara ute. Släpp ut mig!! Fysisk smärta övergår i mental smärta. Men nu börjar jag se ljuset, jag vill leva. Ligger och fantiserar om vad som finns där ute på loppisarna nu, har galet mkt energi som väntar på att släppas loss.

Dr Jeanspräst will return, men nu ligger den-im lågt. Ha en bra helg alla, hoppas det händer roliga och bra grejjer.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Skrev högskoleprovet idag. Vilket helvete. Tänkte på att man skulle göra ett fanzine som såg ut som högskoleprovet men bara var en massa mög. Träffade random folk som var trevligt mot mig, det var skönt. Bra ställe att lära känna folk på alltså. 4 laxar av 5 får betyget bli.

880 Senaste redigerad av larsesq (2018-04-19 20:49:55)

Sv: Mårundan

Gjorde högskoleprovet 2005 eller nåt sånt. Var ingen höjdare. Satt med morsan idag och gick igenom mattedelen och ordförståelsedelen. Märks att vi är släkt. Kunde typ inget av mattedelen, men fick 100 % rätt på ordförståelsedelen. Vi har olika skolning och utbildningsnivå, så det här är väl sånt vi lärt i oss i grundskolan och sedan genom typ litteratur och socialt liv. Var rätt kul att vi typ kan exakt samma saker. Speciellt kul var också att tänka att jag befinner mig på en plats där jag nog aldrig mer behöva räkna ut vad "x" i nån ekvation är för nåt. Skulle alltså aldrig göra högskoleprovet, men kul att träffa trevligt folk.

Har varit på utflykter och köpt lite grejer på loppis. Kanske tar upp det i loppistråden snart. Ätit äppelpaj och ska slappa ikväll. Allt är bra.

Sv: Mårundan

Jaså oj var det så länge sen du gjorde det ja, larsesq. Det är samma för mig, avancerad matte tycker jag är hemskt men ordförståelse, no probs!

Lägger här en infoblänkare som är viktig för mig, sorry att jag tjatar och idisslar men igår fick jag en om-diagnos, eller iaf ett uteslutande av en gammal diagnos som spökat nu i 3 år: Jag har INTE gikt, vilket jag trott sen oktober 2014. Jag har heller aldrig haft det, trots att en läkare övertygade mig eftersom den diagnosen fanns inom vad som var sannolikt. Fick resultat på blodprov igår som säger annat och nu har jag kollat igen på gamla blodprovet och ser att nix, värdena var normala då också. För att göra en lång historia kort så är det nu dags för mig att ta itu med att jag missvårdat mina fötter stora delar av livet, trots tecken redan i barnålder på att jag har krångel-fötter. Så idag har jag köpt skor för mer än vad jag typ lagt på skor under hela livet, det var väl dags. Har fortfarande stor smärta och är gnällig och orken och fokuset är sisådär. Men B-pappa bidar sin tid och ska fixa med sin hälsa så ska det nog gå bra, hoppas slippa operationer, även om jag såklart kan önska att jag tänkt på eller fått denna bedömning tidigare. Nåja, it´s ånly rock an roll. Nu blickar jag framåt och ska göra det bästa av situationen. Tack till alla som orkat och inte orkat med mig under åren, med mitt humör och mina svängingar hitan ditan. Nu vet jag iaf vad som är problemet, så det är ju en lättnad i sig, även om det är en hel del att smälta. Tack kära ni. Ha det bäst så hoppas jag att vi ses nån gång framöver, i nåt kul sammanhang. Tjopp!

https://www.internetmedicin.se/page.aspx?id=411

PS om nån annan har fotproblem så dela gärna med er, jag lyssnar gärna och vill lära mig mer, samt delar såklart med mig av det lilla jag kan.

https://www.youtube.com/watch?v=WGheQXwUUxA

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Gjorde högskoleprovet med baktanken att slippa läsa komvux. Men fick rätt mediokra resultat - så jag läste på komvux ändå. Och det var jättekul! Så allt slutade ju bra där. Skulle aldrig läst på högskola och universitet om jag inte läste på komvux. Och även om det inte visar sig ge nåt jobb så hade jag lajbans när jag studerade, fick CSN och hade massor med fritid och lärde mig grejer.

Trist med fotproblemen. Blir tjat om min morsa igen, men hon har hallux valgus. Alltså snedställd stortå. Verkar vara ett helvete att hitta bra skor. Hon pratar inte jättemycket om det. Hon har reumatism och fel på tänderna också, men är inte så sugen på att prata om det. "Det blir inte bättre av att gnälla", säger hon bara och vad fan ska jag svara på det? Så... ja, skulle säkert bidra med berättelser om fotproblem, men informationskällan håller inne med sitt lidande. Det gamla skolan. Bara att bita ihop och jobba på.

Sökt jobb idag och skrivit till en gammal forumit, som försvunnit här ifrån, men verkar vara på gång att komma tillbaka. Och snackat med en tekniker och blivit slickad i ansiktet av hund. Livet rullar på.

Sv: Mårundan

Fick antagligen 1.9 på den verbala delen och urdåligt på den kvantitativa delen. Hoppas att det väger upp tillräckligt att komma in på något så att jag slipper jobbet för ett tag. Gick till jobbet 05:15, tillbaka från jobbet 18:15. Ska på teater och ser fram emot det. Har inte varit på teater på evigheter, det är min partners morsa som drar dit mig och ser fram emot att sitta där i jobbkläderna och sugas med i vad det nu kan tänkas vara jag kommer att få se.

Sv: Mårundan

Härlig historia där med Komvux, att det blev bra. Vad fint. Tänk asså vad vanligt det verkar vara ändå, med Hallux. Din mor är 4e eller 5e mamman jag hört om som har det sen i förrgår. Lider med henne, din mor, inte för att jag har det utan ja bara för att visa mitt stöd. Eller ja, är det ett bra uttryck, "lider med", ja jag vet inte, men det är ledsamt att höra. Jag skulle oxo vilja bli slickad i ansiktet av en hund nu. Får se om jag gör Högskoleprov nån dag, för skojs skull kanske? Det närmaste jag varit är att ha varit värd och supportperson åt Mr T när han gjorde det i Borås. Långa jobbdagar där maggan. Jag jobbade idag och gick väl ok, men plgsamt och gå osv. Jaja, ha en fin helg hörni.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

885 Senaste redigerad av maggan (2018-04-20 23:00:38)

Sv: Mårundan

Jag har gjort hp i Borås i någon baskethall. En tjej blev uppringd av en förälder under själva provet som undrade hur det gick. Hon blev diskad från det delprovet.

Ja, pendlar ju till jobbet också och inser att jag kommer att gå sönder av det. 1 timme och en kvart enkel väg eller övernatta, det är sjukt mycket tid som går.

JAG BESTÄLLER OCKSÅ HUNDSLICKNING NU!

Edit: Är f.ö. intresserad av det här programmet: https://akademinvaland.gu.se/utbildning/program/k1lit