Tråd: ZinWiki

Hej!
Jag t'nker att det hade varit peppigt att sätta upp en wiki/struktur kring Zine för att lättare kunna hitta folk som gör/gjort zine och även hitta nya. Tänker en struktur med både personer bakom och enskilda zine. En wiki folk kan gå in och uppdatera i vanligt wiki-manér.

Skulle någon här på forumet vara intresserade av att bidra med innehåll om jag skulle sätta upp strukturen, om det är av intresse så går det då även att knyta det till svenskazin.se-domänen, t ex wiki.svenskazin.se

Hur låter det?

Allt väl

Sv: ZinWiki

Ja, det hade kanske varit roligt. Känns som att fandom är så dåligt dokumenterat (givetvis med några undantag, den där Fanzinerad boken till exempel) och detta hade kanske kunnat hjälpa att få en överblick. Jag är positiv.

Arbete är livets krydda

Sv: ZinWiki

Låter som en förträfflig idé. Jag är idel leenden och tummar upp.

Sv: ZinWiki

Jag gjorde en tråd om det men glömde lägga in det i min att-göra-lista: http://svenskafanzin.se/viewtopic.php?id=271

Sv: ZinWiki

Ja, det är väl det mest logiska steget att göra.
I januari har jag tjyvtjockt med jobb och andra åtaganden som jag måste göra, men i februari kan jag installera en wiki på svenskafanzin, och ha den som du föreslår, kortadressen wiki.svenskafanzin.se.

Då kan jag i samma veva skrota "läs"-forumet, som var tänkt att ha som nödlösning tills att en wiki fanns på plats.
Vi borde dock utse någon som är ansvarig för wikin, se till att den uppdateras och har lite allmän koll. Skulle du vilja det, storaoceanen? Tillsammans med någon, kanske Lappia, Lars och maggan?
Så har jag och b-pappa kontrollen över forumet:-)

the show must NOT go on..

Sv: ZinWiki

Jag är fortfarande för att lägga in även svenska fanzine i ZineWiki.

http://zinewiki.com/Main_Page

Sv: ZinWiki

Jag har inte lika bra koll på zine som många här men har erfarenhet av att moderera wikis så om nån fler hjälper till så kan jag absolut tänka mig moderera!