Tråd: Ordet "Hem" - Ska det vara så svårt?

Nytt nummer av SiM/Kulturfront ute nu. Temat är alltså "Ordet 'Hem' - Ska det vara så svårt?". Begreppet "Hem" utforskas på olika sätt och utifrån olika synvinklar. Jag recenserar alla mina bostäder och gör en serie om en, förmodligen, ihjälfrusen hemlös tysk. Felicia Andersson skriver om en hyresvärd. Miku Maria Gustavsson berättar om hemlikheter. Amanda vittnar om sin känsla för hem.

60 kr inkl. porto eller byte mot något kul.
E-posta: larsesq @ gmail.com

Sv: Ordet "Hem" - Ska det vara så svårt?

Sedvanligt ambitiöst nummer med språklig finess osv. Toppenbra, medryckande och rätt svindlande känsla, det här med tid alltså… och platser. Ja riktigt rejält nummer.  Väcker mkt tankar.

Sv: Ordet "Hem" - Ska det vara så svårt?

Har bara börjat läsa men håller redan med om det svindlande. Från barndom, ung vilsen vuxenhet i elände i källare till arbetsliv och prekäritet.

You can hide the useless filth, they say it's alright
It's the last days of man on Earth

Sv: Ordet "Hem" - Ska det vara så svårt?

Tack! Fina ord. Dock - skriver jag om "arbetsliv" och "prekäritet"? Osäker om jag ens nämner hur jag får in pengar till hyran. Det borde jag kanske ha gjort, men finns så klart mycket mer jag kunde ha skrivit om detta med bostäder. Både bra saker (som hur det var att bo i Vårberg) och dåliga saker (som hemska saker om vissa jag bott med), men det blev inget med det denna gång. 20+ sidor av bostadsrecensioner räcker nog kanske? Får göra en del två... Eller inte.

Nästa nummer har tema "mat" och är öppet för alla att medverka i.