1,176

Sv: Mårundan

Ja, det är verkligen värt en dagstur tycker jag. Ligger ju nära oss också :-) tåg går från flemingsberg.
Förutom magasinet så har dom ju nyköpingshus om man är intresserad av sånt.

Idag är jag slö från igår, igår var det fruktansvärt. 32 grader som varmast. Helvetes jävlar.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Hur gick det med fanzineworkshopen, Tommy? Var den i söndags?

Åskade i morse. Var otroligt vackert ljus. Vaknade klockan halv fyra. Somnade om till ljudet av muller och änderna som plumsade i vattnet. Harmoniskt. Annars är väl livet inte så där superroligt, men det ska säkert bli ändring på det.

1,178

Sv: Mårundan

Jodå, det kom ett par stycken. Ganska lite folk den dagen, antagligen för att det var söndag :-) Men jag är nöjd iallafall. kul att se Nyköping.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Kul med fanzineworkshop! Vi måste ju se till att trygga återväxten smile I övrigt instämmer jag i en önskan om ett mer harmoniskt liv snart. Kan ju också uppdatera er som inte redan vet: mitt zine åkte på fler bakslag, och nu är det alltså ca 99,5% klart, men ändå inte klart! Herrejistanes, kan man väl säga. Nytt datum då det beräknas landa på hyllorna är i den senare delen av mellersta augusti.

Sv: Mårundan

Låter jättefint med åskan och ljuset och änderna som plumsar i sjön Lars.
Blir sugen på att tälta.

Är tillbaka på jobbet. Varit värsta värmen igen. Badat flera gånger, besökt Storforsen och bruksbadet i Altersbruk med två hundra skrikande kids.
Kalabalik i måendet som vanligt.

You can hide the useless filth, they say it's alright
It's the last days of man on Earth

1,181

Sv: Mårundan

Känner du att det går upp och ner på ett annat sätt än det gjort innan Hunden? Jämnare toppar och dalar?

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Kul Tommy! Hur var det?

Ok nu är semestern slut och back in biz, dvs jobbet, det är väl sånt skoj man håller på med numera. Iaf haft en överlag kanonsommar, både lugnt och intensivt. Fått massa småfix i hemmet gjort. Köpt nya skor osv. Tömt garderober, blir av med mer stuff snart. Ordning på torpet. Har även torpat på riktigt. Svarat på lite gamla mail, 3 år gamla haha så sorry om jag har osvarade konversationer, det kommer... kommer även avhandla zines här men betar mig genom olika prio-stegar. Bla bla. Byråkratlivet.

Har börjat grinda fram en ny film också men lite förskräckt över hur mkt jobb det blir. Har inte samma ork längre och jobbar ju mer eller mindre ensam, så känns som att bestiga berg och man är gobbe. Flämt. Men filer flyttas och en plan börjar att ta form. Får se då. Inge kul å andra sidan att göra klart film i pandemitid, vill ju visa på festival och känns inte så kul med bara digitala arr, om det blir så framöver men visst det kanske är den nya melodin. En får anpassa sig.

1,183

Sv: Mårundan

Nyköping? Det var trevligt! :-) Magasinet var riktigt ballt att få se irl, och invändes var det riktigt häftigt. Jag kan verkligen rekommendera alla som är på besök söderöver att dra förbi dit, gångavstånd från centralen och alldeles invid ett blivande bostadsrätts-skrytbygge.. så vi får väl se på sikt om de kan vara kvar. Byggnaden är häftig, balkar, grovt trägolv, spiraltrappor etc inuti. Det är riktigt coolt.

Förutom Nyköping har jag hunnit åka till Norberg med Lars på forumet, väldigt trevligt, vi hängde med Jon som visade oss alla does and donts (nåja). Norberg är en otroligt fin stad dessutom. Vi fikade på Elsa Anderssons konditori som har anor från typ 1700talet, det brann ner men har byggts upp och ser ut som ursprungsbyggnaden, har kvar invändiga detaljer etc som för tankarna till en äldre byggnad, det är otroligt fint och fikat där är fantastiskt. De har några ganska i övrigt utdöda rätter såsom "Tangokaka" från 30talet med den för den tiden exotiska anasen på. Den såg ut. Jag åt den dessvärre inte.
Jon visade även en begravningsbyrå som ligger vägg i vägg med en Elvis Presley-merch-bod. Det är tydligen samma lirare som äger båda och han erbjuder Elvisbegravning till den som vill. Ingen vill i regel, men man ska ju alltid ha möjligheten tycker jag. Förutom det kollade vi på en liten mysig utställning för Norbergsstrejken, vi kollade på gruvbrott, V-gurras paviljong (eller fundamentet som är det enda som är kvar) som byggdes ifall han skulle komma på besök, vilket han inte gjorde. Vi tittade även på en skitstor laglig grafittivägg (eller vägg å vägg, det är typ bärande väggar till en industrilokal som står kvar) riktigt häftigt :-)

Dagen efter Nyköping åkte jag till Härnösand ett par dagar, andades frisk luft, tittade på de väldiga landskapen, gick på stranden, åt massa potatis och var allmänt tillfreds med allt. Det blir nog en tur tillbaka snart igen.

Nu på torsdag blir det en Malmö-visit men eftersom alla jag känner där numera är småbarnsföräldrar så finns det ju inga soffor att sova på och nya rutiner med läggning-matning-etc som inte lirar väl med mina, så för första gången i mitt liv ska jag bo på hotell i Malmö! Men jag tänker att jag har fan semester och jag har inte köpt eller gjort ett skit på hur länge som helst nu, bara jobbat, ätit, skitit, sovit, jobbat, ätit, skitit och sovit, så varför inte skämma bort sig själv litegrann? Umgås med kompisar på dagarna, sen duscha och sova i hotellakan. Riktigt lyxigt. Får se om jag släpar med tecknargrejer så jag kan jobba på kvällarna, men jag är precis klar med en längre serie så jag är inte jättesugen att kasta mig över någonting nytt det första jag gör. Vi får se helt enkelt.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Åh vad härligt, kul, lattjo lajbans! Trökigt att jag missade Norberg men går väl fler tåg, siktar på festivalen nästa sommar.... Ja Elsas är klassisk mark, inte fikat på nybyggda men lär väl göra. Kul att ni fick plats, brukar kunna vara så fullt att man vackert får avlägsna sig från platsen. Har en farbror som e gammal polare med Elvis-mannen. 8-)

Om jag fattat allt rätt så är väl Socialstyrelsens video till This Sickness filmad i det omnämnda industrilokalstället, eller hur, Larsesq och Tommy?

https://www.youtube.com/watch?v=GRqVCBlg-io

1,185

Sv: Mårundan

Haha ja alltså det var ju fan kö in på fiket, har aldrig sett något liknande för ett kafe (eller en restaurang för den delen). Sen var det ju svårt med covid och avstånd, det fungerade ju inte alls.. :-/

Ja men det ser ut att vara på den platsen ja! Klassisk klottermark verkar det som också (och jag förstår absolut varför)

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Förträffligt! Ja Elsas är ju ett resmål (ja uppenbarligen) för folk vida kring, särskilt för motorcyklister.

Ja det är det stället ja. Sett Socialstyrelsen live iaf två gånger, då är det fest.

1,187

Sv: Mårundan

Nu har jag sagt det på instagram så jag kan ju säga det här också big_smile
Jag ska debutera i januari på Galago med en bok med Morris å hans vänner, "På äventyr i senkapitalismen" smile fyra berättelser om gigjobb, strejker, solidaritet och lagom mycket urspårning.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Wow grattis Tommy, kul! "applåder"

Sv: Mårundan

Härligt Tommy! Givet köp!

You can hide the useless filth, they say it's alright
It's the last days of man on Earth

1,190 Senaste redigerad av larsesq (2021-08-18 08:03:32)

Sv: Mårundan

Så roligt med Galago-boken. Ser väldigt mycket framemot den. Starkt jobbat!

Var väldigt trevligt i Norberg. Härnösand lät fint när du, Tommy, och Jon pratade om det. Tänkte kanske försöka åka till kanske Hedemora nån dag i september. Min brukare påstod att den staden blivit utsedd till "Sveriges fulaste stad." Men hittar inget belägg för det. Däremot ska visst Linköping, Västerås och Borlänge vara redigt fula. Varit i både Linkan och Västerås, men tycker de inte är så fula.

Åker till Skåne nästa vecka. Ska till Hörby, besöka en grav på en plats jag inte behöver skriva ut, Malmö och kanske ta en kopp hos min snälla och kommunistiska moster i Simrishamn på vägen hem. Ska bo på hotell. Sova på en soffa i samma rum som mina föräldrar. Men finns nog hotellfrukost och grejer.

Annars står livet och väger. Varit segt och deppigt senaste tiden. Mått ganska rejält dåligt typ hela året, men hoppas att detta är sista lågpunkten innan allt vänder. Håller andan, tummarna och hoppas på det bästa.

Haft intro med ny kille på jobbet. Två (eller kanske tre, om jag väl får nytt jobb, vilket jag hoppas) slutar nu snart, så har nyrekryterats. Nya killen har sina rötter i Afghanistan, så pratat lite om det som händer där nu. Firade sen att jag nu har helg (två lediga dagar) med att äta en pizza på pizzerian närmast jobbet. Där satt några gubbar som pratade om invandring. De sa saker som att det var trist att det inte gick att säga "blattar" längre (p.g.a. PK-Sverige) och "folket i Rinkeby... och... eh... såna ställen är jävligt fina personer. Men så finns det den där gängbrottsligheten som jag verkligen hatar alltså." En väldigt berusad man höll en lång monolog om att Tors hammare är motsatsen till SD: "Tors hammare är motstånd mot kristendomen och det står ju inte SD för..." Hängde inte med på det. Andra gubben gick på om att männen/killarna som kommer hit från Afghanistan är "jävla fegisar. De lämnar kvar barn och kvinnor. Alltså, om det blev krig här skulle jag ta på mig stridsuniformen direkt. De kanske dör, men de dör för en god sak." Skönt att veta att Gröndal är skyddad av 50-talist biramännen när det blir krig. Tror jag ska sluta gå på den där pizzerian.

1,191

Sv: Mårundan

Haha och jag skulle verkligen vilja se de där biramännen på riktigt försvara sitt land i händelse av krig. Det är lätt att talk the talk i ett land som inte invaderats på sådär 300 år eller vad det är nu.

Nu är jag i Skåne faktiskt, åter på lördag. Jag passade på att boka ett fancy hotell av tre orsaker:
1) Alla jag känner här numera har barn så jag kan inte sova på soffor på samma sätt som förr.
2) Jag har sovit på soffor i hela mitt liv och nu har jag råd att faktiskt bekosta lite lyx på semestern.
3) Det är pandemi och hotellpriserna har fortfarande inte riktigt återhämtat sig.

Alltså hittade jag ett asfancy jävla hotell mitt i Malmö med minibar, arbetsbord, parkett och hela baletten på rummet, fri tillgång dygnet runt till kaffe i "biblioteket" och vägg i vägg med en restaurang jag absolut inte tänker äta på. Det hela kostade 1800 för två nätter å jag kollade vad det hade kostat i vanliga fall genom lite eftersökningar på internet, inte riktigt det dubbla men mer än vad det låg på nu. Det har dock börjat stabilisera sig och covid-anpassningarna är rena skämtet. "Vi städar inte rummet medan de boende inte checkat ut" det gör man väl ändå inte annars heller tänker jag?

Nåja. Nu är jag vuxen och har heltidsjobb och då har man råd att skämma bort sig lite. Så nu sitter jag med kaffe på rummet å ska redigera texter i sista sekund till Brand. Imorgon ska jag träffa människor. Malmö är inte som det var förr. Det har fortfarande en aura av en stad för människor som inte är vuxna, ungefär som den där barn-ön i Pinnocchio, men alla de här barnen har börjat få egna barn och pratar om att flytta ut i ytterkanterna av staden snarare än att åka till Christiania eller vilka sunkhak som är billigast och så vidare. Priserna på precis allt har gått upp så mycket också att det känns verkligen som att vara kvar i Stockholm. När jag hängde här som mest 2008-2010 så var det ju verkligen en annan stad. På gott och ont. Men gentrifieringen kör väl sin jävla skördetröska även såhär långt ner i landet.

Jag har tatt' med mig en Slas-bok (klassiska Blues för mr shelley) och upptäckte att de finns nötter i minibaren. Så denna kväll är iallafall spikad. Finns tydligen netflix på tvn men vad fan ska jag med det till nu när jag klarat mig så bra hittils?

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

1,192

Sv: Mårundan

Hamnade ju med min dejt i Berlin en månad (något som heter residens, för konstnärer typ). Stan verkar precis ha öppnat upp och det går att leva nästan som vanligt förutom att man har en tjock mask på sig hela tiden och måste topsa sig i näsan och vänta en halvtimme innan man går in på vissa evenemang. Har besökt några bra ställen med fanzines och böcker, inte köpt så mycket pga. tunn plånbok och ganska dyra grejer. Gillade dock att man fick bläddra mycket och så. Folk sitter på ganska stora loppmarknader med sina fanzines också vilket är kul att det finns "underlag" för typ. Haha... underlag är fel ord men jag har ett minne av ett bås på Kvibergs marknad förra biennalen med ett litet förlag i Göteborg. Gjorde en spelning där och det var väl lite avigt på något sätt men det borde ändå göras mer i Sverige faktiskt.

Köpte en bok från en finskt förlag om ett jugoslaviskt järnvägsbygge i slutet av 40-talet, verkar ha varit några unga brittiska socialister som åkt dit och byggt ideellt typ, den ser jag fram emot att läsa. Butiken heter motto och det verkade vara mest konst, foto och arkitektur annars men även lådvis med fanzine och ett gäng backar med vinyler. Var också inne ett varv på något som hette supalife kiosk där det var som ett tryckeri längst in och ute mot gatan sålde de screentryck, vykort och fanzine. Idag ska vi på berlin zinefest som arrangeras av schikkimikki (som jag ännu inte hunnit besöka så jag inte varit så mycket i den delen av stan). Ska tydligen vara typ 40 olika fanzinister på någon slags nyöppnad hipstermarknad som hålls varje lördag men just denna lördag är det zinefest som sagt. Det blir kul. Eller jag får återkomma om det blir det.

Försöker också jobba med ett konstzine här med saker jag hittar, det går långsamt och blir kanske att jag tejpar upp allt på något elskåp på gatan istället. Rollar med oljefärg som tar typ en vecka att torka haha... åker hem om typ en vecka LOL.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

Sv: Mårundan

Gick runt i Malmö city tidigare i år. Var inte alls så fräckt. Tänkte hur tråkigt city är i alla svenska storstäder. Är mer spännande och roligare att hänga i typ Oxie än Malmö city egentligen.

Berlin var det länge sen jag var i. Sista (eller senaste gången) var säkert runt 10 år sen. Hjälp! Tiden går fort. Men hojta till om du är med om kul eller hittar nåt bra på zinefesten.

Kul med konstzine-grejen. Skicka gärna, oavsett i vilken form det blir. Jag ska hålla på med att datalayouta en grej jag hoppas bli klar med snart. Snark, trist med dattan. Men tror det är enklaste grejen för just detta projekt. Jag vill få lim på fingrarna, annars känns det inte på riktigt. Är gräsänkling (de jag bor med är på varsin ö och har det där "kul" som jag hört så mycket om), så pular nog med saker här hemma i helgen. Planterar om några palettblad, lyssnar på Black Sabbath med dörren öppen och sjunger högt medan jag gör min frukost.

Sv: Mårundan

Men vad roligt med bokdebut Tommy, grattis! Ser verkligen fram emot att läsa. Även om det såklart inte kommer vara lika bra som i fanzineform, men men, en inbunden bok får väl duga det också wink

Maggan bara, "råkade hamna med min dejt i Berlin en månad", haha. Life goals!! Alltså jag svär att frasen "nattåg till Berlin" är den mest romantiska mening jag vet. Och då har jag aldrig ens varit i Berlin. Och jag vet att nattåg betyder hårda 60cm-britsar, oljud och folk som trampar en i ansiktet när de ska klättra upp till sin slaf, och brist på ventilation i 30 graders värme och fulla tonåringar som lever rövare och det finns ingen plats för ens tunga väskor och på de minimala toaletterna stinker det piss och gud vet vad. Men ändå! I mina drömmar får jag bestämma fritt och där betyder nattåg till Berlin: vaggas till sömns av det rytmiska ljudet av rälsdunk, ligga och titta ut genom fönstret när världen swishar förbi i form av neonskyltar i Hamburg och månsken över bokskogar och på morgonen väcks man av en hurtig konduktör som kommer med en kopp kaffe och en chokladcroissant och sen kliver man ut på perrongen med sin lätta ryggsäck och doften av frihet slår emot en och man besöker udda konstutställningar och matvagnar där man får högklassig vegankebab för en spottstyver, och sen slår man sig ner längs en kanal och doppar tårna i vattnet medan man äter en glass.

Ja, nu blev jag lite till mig. Tillbaka till verkligheten. Lars är en mästare på tragikomiska formuleringar - "det där 'kul' som jag hört så mycket om". Håller tummarna för att det där "kul" snart infinner sig, Lars! Inom någon vecka borde du få ett zine i lådan iaf. Oklart om det räknas som kul, men hoppas kan man ju alltid.

1,195

Sv: Mårundan

Asså, nattåget var ju asbra sömn för min del. Vaknade i Hamburg utan att veta att jag var där. Var kissnödig och stod i vägen för de som skulle av där kl. 05:30 och inte ville möta nån utan mask i korridorerna i bara underkläder och rosa plasttofflor. Åker hem igen på tisdag för skola och jobb och så där. Ska maxa sista dagarna här sen måste vi städa lägenheten och rensa all skit vi har hittat och försöka orka bära allt. Personen jag är här med är också konstnär och det finns feta konstbutiker här så det är lätt att förköpa sig på saker då vissa saker är ganska mycket billigare än Sverige, får spara lite för att orka bära och köpa nya boken från Tommy också haha...

Brände iofs runt 60 euro på zinefest. Det var bra utställare, lite billigare än det jag sett hittils men fortf. ganska mycket pengar att lägga på vykort, stickers och nån poster (iofs många som hade gratis stickers som jag såklart glömde att ta). Några fanzine blev det också men allt var antingen konst eller serier och så en punkare typ. Tror att ett samlat svenskafanzine hade hållt högre kvalitet ändå. Gillade att vara där, mötte två svensktalande men glömde kolla vad de sålde för något haha. Borde haft med mig något att byta med men allt jag har är ganska gammalt och på svenska så känner att det nog varit lågt bytesvärde på det.

Undrar om jag också får post från Maria snart också... tongue

Edit: En liten grej med zinefest var att de var inbokade på den där marknaden som låg i ett gammalt övergivet gigantiskt industrihus i tegel. Där är det också en klubb som heter typ revier südost eller något sånt och de hade en vakt helgen innan som betedde sig illa (rasistiskt, transfobiskt etc.?) mot en mörkhyad transperson och i och med det så bojkottade folk klubben den helgen och då blev även marknaden lidande då det brukar vara samma folk som kommer dit eller nåt. Jävligt illa av vakten och tråkigt för arrangörerna att vara bunden till den platsen och så där. Ska vara en demonstration mot rasism inom klubbvärlden i helgen, funderar på att gå med där.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

Sv: Mårundan

Maggan: aha, du sov gott! Då stämmer mina drömmar alltså! wink Låter ju som en härlig månad ändå. Finns säkert nåt trams ni kan dumpa, typ kläder, så ni får med er mer konstnärsgrejer hem istället! Min tyska är dålig så jag hade nog inte fått med mig så mkt fanzines hem. Tvivlar på att de gör dem på engelska, med tanke på hur usla även ungdomar var på engelska när jag var i Tyskland för två år sen... Men visst, rena bildzines kan det ju finnas också.

Jag har tyvärr inte sparat din adress Maggan, är du gullig och skickar över den så ska vi ordna post till dig också big_smile

1,197 Senaste redigerad av larsesq (2021-08-30 07:43:13)

Sv: Mårundan

Nattåg är underbart! Ibland kan det vara lite stelt, när det ska pratas med de som du delar kupé med (främst när jag ska åka norröver). Men sover så bra på nattågen. Måste vara nåt med vibrationerna. Sover bra på sjön också, men det är nog mest för att jag blir lite sjösjuk och känner nästan som en desperation - fort in i sömnen, så jag slipper må dåligt.

Är på den resande foten. Har mellanlandat hos föräldrarna i Småland efter att ha varit i Skåne. Var bland annat på Yangtorp: https://sv.wikipedia.org/wiki/Yangtorp
Det var typ som Skånes Dragongate. Så stort och mitt ute på bondvischan. Ska visst ha en kusin som bor på en gård där i närheten. Men har inte träffat den kusinen på lång tid. När jag var liten åkte vi i hans EPA och lyssnade på Skid Row och "Fear of the Dark" med Iron Maiden. Det känns som eoner av tid nu. Var lite i Hörby, bland annat på lågprisbutiken där alla pederaster hängde runt tiden för Helénmordet. Sen i Malmö och skrutta och vidare ner till släkt i Simrishamn som snackade om sitt hat gentemot stockholmarna som tar över den skånska kusten. Stockholmare med pengar - de är som parasiter. Nu är jag i Småland och ska vidare ut på onsdag för att träffa tre lurviga vänner. Två av vännerna är helt nya bekantskaper för mig, den tredje en vän som jag lärde känna för över 20 år sen. Så härligt att vara ute och resa. Känns mest ångestfyllt att jag måste vara tillbaka till arbetet och vardagen på fredag.

1,198

Sv: Mårundan

Jag bokade en vecka i Härnösand i mitten av september, kan tänka mig att det är fint såhär nu när hösten börjar komma.
Apropå hösten, jävlar vad trevligt det är ute nu. Kyligt på morgon och kväll, sol och ren luft på dagen. Jag älskar verkligen höst. Det kommer bli så bra. Och jag har redan börjat fundera på vad nästa bok ska vara så jag kan sätta igång relativt snart ändå. Börjar faktiskt sakna att rita, även om jag måste ge mig lite paus ett litet tag iallafall.

Maggan: Oroa dig inte, boken blir väldigt billig! :-D

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

1,199

Sv: Mårundan

Tommy skrev:

Kyligt på morgon och kväll, sol och ren luft på dagen. Jag älskar verkligen höst. Det kommer bli så bra.

Maggan: Oroa dig inte, boken blir väldigt billig! :-D

Asså jag kan verkligen hålla med! Det är fortfarande runt +18 °C i ytvattentemperatur i sjöarna i Göteborg. Den bästa tiden är ju nu och kanske en månad framåt. Älskar varje sekund av hösten!

Vilken tur att den blir billig. Även om jag fick boende gratis och billig resa till Berlin så försvann mycket pengar. Ser fram emot å bläddra i böcker nu. Har gjort om för mer bokläsning med hyllor och musik och grejer. Inte bara vakna i massa konstprojekt varje dag. Freecyclade en hel kasse fotoböcker idag, kanske mest för kollage men en och annan välriktad present och några dammsamlare också. Dumpstrade också två IKEA-lampor till köket som bara saknade strömgrejen. De var oöppnade förpackningar och verkade kosta 179:- stycket i butik nu för tiden. Folk slänger så sjuka saker tycker jag.


larsesq skrev:

Men sover så bra på nattågen. Måste vara nåt med vibrationerna.


Jag sov inte ens en timme pga. tullning med corona-pass (som jag inte hade rätt sort av, hade tyska statens gratis bürgertest men de godkände det) och pass och så. Stod två å en halv timme i Flensburg innan Padborg liksom. Jag kollade på schweizfransoser som firade sin kandidatexamen med att lyssna på rap och visa rumpan för varandra och jaga varandra barfota. Det var fint ändå.

Nu blir det senaste fast and furios (9?) + popcorn + te.

Den riktiga Maria skrev:

Tvivlar på att de gör dem på engelska, med tanke på hur usla även ungdomar var på engelska när jag var i Tyskland för två år sen

Nä, det var det tråkiga på något sätt. Att så mycket var på Tyska. Försökte gå på bio men även kulturbiograferna hade dubbat allt.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

1,200

Sv: Mårundan

Ja! Hösten finns det bara fördelar med. En lång höst och en relativt kort vinter (typ december-mars eller nåt sånt, sen får det gärna bli vår) haha. smile
Ja, alltså jag vågar typ inte kolla runt i soprummet eller på tippen när man är där.. folk slänger hela saker för att de "köpte fel" "ångrade sig" och inte orkar skicka tillbaka.
Folk är sjuka i huvudet rent utsagt....

Idag är det lite småkyligt inne i stan, sitter på kontoret och väntar av tiden känns det mest som. Ska käka med en kompis efteråt, sen blir det soffan hela helgen. Nä förresten, ska meka lite med hjälp av morsan imorgon... annars är det bara soffan hela helgen.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig