Sv: Mårundan

Såja, äntligen fått Xanor nej jag menar Tikacillin utskrivet så nu är jag sjukskriven i en vecka och kan ligga hemma och nodda och ta det lugnt. Nu rullar danskomedin Girls just want to have fun (1985?) på Tvn. Jag käkar alltså pencillin så jag ska bli frisk. Hej på er alla sköningar på forumet! Ätit falafel och ris idag, gott gott. Mycket snö här utanför nu. Mysigt att vara inne. Mår ok ändå. Känner mig så jäkla busig nu så tror jag ska testa en liten liten kopp kaffe och smyga runt här i mina tofflor och nya mjukisbyxor (nej, jeansvästen hänger garderoben nu tills jag är frisk). Tänk vad mycket spännade det finns att upptäcka. Är idiotfest jämt i min hjärna, ett bollhav av korvar och grus. Hejsan så länge!

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Mårundan

Läser söker kurser jobbar äter ibuprofen livsfantiserar omvartannat.

853 Senaste redigerad av larsesq (2018-02-06 22:21:54)

Sv: Mårundan

Skriver forskningsplaner, noveller, planerar, sover, slappar och söker jobb. Lyssnar på nån sorts spellista på Internet. Nu spelar de "I Feel for You" med Chaka Khan. Den har jag inte hört sen den spelades på P4 sommaren 2016. Jag stod och diskade hos en i princip blind gubbe. Hade the hemtjänst blues. Men fasen, svängig låt. Jag svängde lite på min gump och sjöng tyst medan jag diskade blinde gubbens disk. Sen var det dags att springa lite i trapporna och natta finska damen.
Men ja, måtråd: Mår helt okej. Har nog saker på gång.

Sv: Mårundan

Kul det, larsesq. Kan här avslöja att lil Forsberg stod och skakade lite gump till Chaka Khan live för några år sedan.

Ja här rullar väl allt på i sina gjutna spår. A-kassa, kulturföreningsverksamhet, film, loppis, TV-spel, lyssna musik. Håller på som smått och kommer igång med året. Tror att nästa gång jag kommer till Sthlm torde bli runt vårkvisten. Kan dock inte komma på Seriefestivalen i år pga krock med arrjobb här, di är då säkert. Hade annars gärna suttit med ni-vet-vilka-ni-är-sköningar där om ni skao dit. Är lite drygt nu med all snö, lite svårt att ta sig runt och är halkrädd men strax ska jag faktiskt dra till en grannkommun och ha första tjing på en låda med VHS och ett par vinylbackar.

Så jävla gött med pencillinkuren!! Inte mått så här bra i kroppen på flera år! Otroligt! Va! Jösses.

Hejsan hej hej.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."