Tråd: "Unable to confirm security token"

När jag försöker logga in här via webbläsaren LibreWolf får jag alltid (alltid som i att jag aldrig lyckats logga in och har provat tömma cache, starta om, testa från olika datorer osv) följande felmeddelande:

"Unable to confirm security token. A likely cause for this is that some time passed between when you first entered the page and when you submitted a form or clicked a link. If that is the case and you would like to continue with your action, please click the Confirm button. Otherwise, you should click the Cancel button to return to where you were."

När jag klickar på Confirm hamnar jag på en blank sida med felmeddelandet:

"Secure Connection Failed
An error occurred during a connection to svenskafanzin.se:80. SSL received a record that exceeded the maximum permissible length.
Error code: SSL_ERROR_RX_RECORD_TOO_LONG"

Jag tänkte att det kanske beror på att LibreWolf är en synnerligen försiktig webbläsare, så jag provade med den lite öppnare Firefox. Samma sak där. Endast med Microsoft Edge fungerar det att logga in för mig. Är detta ett problem som är realistiskt att fixa?

Sv: "Unable to confirm security token"

Hej!
Någon annan får gärna ge sig till känna med samma problem, har aldrig stött på det - och testar regelbundet forumet. Kör Firefox själv.

Stöter du på samma om du försöker surfa via mobilen?

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: "Unable to confirm security token"

Tommy skrev:

Stöter du på samma om du försöker surfa via mobilen?

Icke! Är nu inloggad via mobilen både med DuckDuckGo-browsern och Firefox utan problem! Det är bara på dattamaskinerna (har provat med både en Windowsmaskin och en Macbook) det blir så där och bara med Firefox och LibreWolf (tweakad version av Firefox). Väldigt egendomligt. Det är mycket möjligt att det är fel i min ände, men jag får aldrig det här felmeddelandet på några andra sidor så... Ja nä jag begriper ingenting.

Sv: "Unable to confirm security token"

Det enda jag hittar verkar handla om att man måste acceptera kakor. Finns det någon sån inställning du kan toggla nånstans?

Läste det här: http://www.dynamicdrive.com/forums/show … ster-Forum

MEEN det är någon som försöker göra något helt annat om inte LibreWolf jobbar med curl på något sätt. Inte så insatt i något av dessa.

PS. Trodde först det var ett bra fanzine-namn. DS.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

Sv: "Unable to confirm security token"

Medhål på det maggan säger eller ja jag har ju noll koll men det enda jag kan bidra med är att för ungefär 10 år sedan (skrock skrock skrock) så hade jag ett liknande problem, när jag använde min laptop pga att nån browser uppdaterat rutiner elelr att jag bytt browser. Var ungefär sånt meddelande och då var det iaf relaterat till cookies. Fixade nån inställning och sen var det bra. Hoppas det löser sig.

Sv: "Unable to confirm security token"

Jag visste inte att SSL-error kunde vara kakrelaterade, men jag kan rätt lite om sånt här så jag provar!

Efter att ha vitlistat https://svenskafanzin.se i webbläsaren, tillåtit alla kakor, inkl. tredjeparts, stängt av spårningsblockare och samtliga plugins klagar webbläsaren fortfarande på att "Den här webbplatsen är ej säker" och jag får samma felmeddelanden. Jag provade också att rensa alla kakor och cache för sidan ett par gånger men det har inte heller gjort någon skillnad... Jag kan logga in problemfritt på alla andra sidor jag besöker, det här är så konstigt. Jag... får återkomma.

Sv: "Unable to confirm security token"

Jag går in via http://www.svenskafanzin.se/ dvs. en "osäker" anslutning. Inte https. Men gissar att du testat allt sånt.

█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀

8 Senaste redigerad av nosystemworks (2022-11-04 12:27:34)

Sv: "Unable to confirm security token"

Ja, jag stängde av webbläsarens "force https"-funktion och skrev manuellt in adressen utan s osv men det hoppar över till https och blir lisset i ögat ändå. Men det är förmodligen nånstans där det ligger, tror det här mysteriet börjar närma sig sin upplösning! Det är med hopp jag tar helg, det är med hopp!

Edit: DÄR JA! Jag fick öppna Force HTTPS-delen i Security och specifikt lägga till http://svenskafanzin.se i en Exceptions-lista, för även om jag markerat sidan att slippa force-grejset (och vitlistat kakor, scripts och i princip allt man kan tänka sig) så läses det tydligen in så ändå. Vad är det då för poäng att ha en toggle för det uppe bland de vanliga inställningarna kan jag känna... Nåväl, nu är det fixat! Kolla på mig, inloggad så in i vassen!

Mitt krabb kan ju också hjälpa andra i framtiden tänker jag, om man väljer att ha på säkerhetsinställningarna i Firefox och dess forks behöver man ploppa in denna sidan under huven!

Sv: "Unable to confirm security token"

Underbart, suveränt, härligt! Välkommen! Nu tar vi fan helg!