Tråd: JULI ÄR INTERNATIONAL ZINE MONTH

Hej! Det brukar vara en sån grej att det är internationella fanzine månaden i juni med massa pepp och någon gör en lista varje år över saker att göra (om en har lust/ork) varje dag i månaden. Har ni några planer/blir peppade? Jag ska läsa ett fanzin varje dag iaf och tror jag ska göra några av grejerna på listan. hadevarit kul om andra också är pepp och sen kan vi kolla hur det gick?

här är listan:
https://www.dropbox.com/s/jhjmy08ng2upo … p_5CXXX1lM

här är det i text och tanken bakom:
http://www.stolensharpierevolution.org/ … ine-month/

Månadens första fanzin blir nog nya tack för inget som jag fick i posten i fredags. ser sååå bra ut! ska forsöka skriva en recension också som jag typ aldrig gjort.

Sv: JULI ÄR INTERNATIONAL ZINE MONTH

Ja, vilken tur det är juli och inte juni! Då finns det fortfarande tid att läsa och pyssla med zine. Fick nya Samlade Neuroser i brevlådan här förra veckan som jag inte läst, och ett fanzine med massa olika punk-serier från tyskland (alltså serier med punktema). Så har lite att läsa. Hade det kommit ny Sällsamheter också? Lars? Hur var det med nya Tack För Inget? Det kommer så mycket nytt.

Arbete är livets krydda

Sv: JULI ÄR INTERNATIONAL ZINE MONTH

Lappia skrev:

Hade det kommit ny Sällsamheter också? Lars?

Jag hade tänkt paxat ett ex till dig, Lappia, men insåg nu till min fasa att jag slut på ex. Det var slarvigt och dumt av mig. Hör av dig till Keldjuret, som kanske har nåt ex av senaste numret.