Tråd: Fanzinister i Uppsala?

Är det några här som bor i eller kring Uppsala? Blev så inspirerad av Sthlm zine scenes första evenemang i Gubbängen att jag funderar på om vi skulle kunna köra något liknande i Uppsala. Men jag har inte direkt koll på hur zinescenen ser ut här idag, plus att jag behöver ha någon med mig som arrangör om det ska bli av :)

Sv: Fanzinister i Uppsala?

Humm.. Ingen aning faktiskt. Kan inte komma ihåg att det varit någon fanzinist i Uppsala som jag haft kontakt med de senaste åren i alla fall? Kanske finns någon som sysslar med serier iofs. Ett tips är ju Kulturhuset Femman där i Uppsala, där skulle det säkert passa kanon med ett sådant arrangemang?

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Fanzinister i Uppsala?

Jo, seriefanzines kan det nog finnas en del. Det kommer att vara seriemässa den sista helgen i mars, jag ska gå dit och kolla läget då.

Jaaaa, stort tack för tipset! Jag hade hört talas om det där stället och tänkte att det kunde passa bra, men så kom jag inte på vad det hette och det var svårgooglat just eftersom jag inte visste vad det hette ;) Men så kommer någon från Kiruna och berättar för mig vad det heter, underbart! :D

Sv: Fanzinister i Uppsala?

Jag kommer gärna om det blir en till träff, det var väldigt trevligt sist!
Osäker på om just det där kulturhuset är så bra plats däremot, var där i helgen och såg Missbrukarna och det ligger rätt långt ute i ett industriområde. Blir bara de allra mest hängivna som orkar ta sig dit skulle jag tro... Men å andra sidan kanske inte Gubbängen är supercentralt det heller och dit kom ju folk, så vad vet jag.

Sv: Fanzinister i Uppsala?

Vad roligt Puffy!
Haha, det tog mig några sekunder innan jag fattade att du inte var emot kulturhuset för att det hängde missbrukare i industriområdet [plats för den där ap-emojin som håller för ögonen]. Mvh Indiepoppare ;) Nej men jag kollade upp kulturhuset, det ligger förvisso lite off (men inte så farligt för att vara Uppsala ;) ) men det som jag blev mest skeptisk till var att man måste bli medlem i förväg, för 100 kronor, och inte kan bli det i dörren. Jag förstår absolut att de kan behöva ha såna här regler, men när det gäller ett event som det kanske redan är lite svårt att locka folk till så är det nog inte det bästa. Har ett par caféer och kulturverksamheter som ligger mer centralt som jag ska reka läget på.