Tråd: Flickrummet #2

A5, 18 sidor, text, dikter, illustration, fotografi mm

fanzinet flickrummet startades av några tjejer från luleå som en protest mot att vår lokala favoritfestival skulle läggas ner. nummer två handlar om systerskapet, allt det är, innebär och vad det betyder/betytt för oss.

40kr inklusive frakt
skicka pm eller mejla flickrumm1@gmail.com för å köpa <3

Sv: Flickrummet #2

Alltså verkligen jättekul! Jag har varit så lat så har inte hunnit köpa vare sig första eller andra numret. Vill såklart ha båda! Jag hör av mig på mailen. Välkommen till forumet!

Arbete är livets krydda - Fandom Forever

Sv: Flickrummet #2

Flickrummet nummer #3. Verkade inte finnas en egen tråd för den. Snyggt nummer. Skulle vart gött med mer text och innehåll men melankolin ligger tät runt numret med tanke på temat "Flickrummet i flyttkartonger". Innehållet fungerade bra som en "tänka tillbaka i tiden"-trigger för mig, låg länge och funderade över ens egna och kompisars runtrännande. Livet är långt men inte oändligt. Kan sakna energin jag en gång hade, den som skymtar här bland sidorna, strävan och fokuset. Fan vad jobbigt det är att flytta, tycker jag nu, haha. Tack.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."