Sv: Mårundan

Så då är man hemma i Lappland efter att varit ute och rest i drygt fyra månader. Det känns tomt och ensamt. Men som tur är hade man lite godispåsar som väntade då man kom hem Sällsamheter i Munchkinland, Fördämmning och Samlade Neuroser. Känner att idag blir det att sitta inne, koka en panna och försöka ta sig igenom härligheterna.

Arbete är livets krydda

Sv: Mårundan

SAMHÄLLETS INVÅNARE SKCIKAR MIG TUSEN ANALOGA BREV
De tackar för autotrof. Helt jävla bisarrt. Det var lätt värt att börja göra fanzins bara för att få post i fysisk form som inte är räkningar eller kallelser till kommunala funktioner. När hände det senast? När man som femåring bjöds in till födelsedagskalas.

Sv: Mårundan

Jag håller med, det bästa som finns är ju att få brev och ingen orkar skriva fysiska brev till en (kompisar som skickar vykort räknas inte) men sen fanzine-andet började arta sig så får man tjocka brev med fanzine i, ibland små lappar med hälsningar och så vidare.

Nu har jag jobbat 12 dar i sträck... igen.... och min tjej är å hälsar på, så man ska försöka kombinera intensiv jobbvecka med ett superhetronormativt samliv med allt ifrån titta på tv till äta tacos på helgerna till storhandla och så vidare. Men jag trivs rätt bra med det som det är.

Jag fick en sån skaparlust (tm) igår och brände loss på Olivettin och det blev bra grejer. Känns som 2014 blir ett bra fanzineår.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

vadå kompisar som skickar vykort räknas inte!! jag skickade ju asfina vykort till dig, paddjävel. närå! det är fantastiskt med snigelpost. tillströmningen i min brevlåda har ökat markant sen den här fanzinevärlden öppnade sig. fick häromdagen ett jättefint paket med kassetter och fanzine + litet brev från hunden (voff tack, jag ska skriva mail till dig sen!).

när jag kommit i ordning lite här i nya hemmet ska jag också skapa, så fingrarna blöder. fast först är det pluggmaraton med butler och de los reyes och sen visfestival i veckan, blir fint dä.

kattstatus: under täcket, lugna och nöjda. de är duktiga stadskatter, anpassar sig och är nöjda med det mesta. hemma är där kattsvansen svänger.

Sv: Mårundan

Dina vykort räknas inte, för de är kreativa och roliga! Jag menade typ "Hej Tommy vi dricker öl och hälsar till din mamma. Hejdå." haha.

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

haha, jag vet att du menade så! baskoja lite. apropå kreativa vykort, när jag och bells bodde på odengatan fick vi ett gäng asfina vykort av love. minns inte om vi fick varje dag, eller om vi fick alla på en gång, men det var SVINMÅNGA med två ord på varje, som bildade två olika meningar när man pusslade ihop dem. bra post.

Sv: Mårundan

jag bara känner att jag måste skicka ett "Hej Tommy vi dricker öl och hälsar till din mamma. Hejdå."-vykort till Tommy i sommar sad

Jag är en stridsvagn, brumm brumm brumm

Sv: Mårundan

Göre omru törs!

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Tokig i magen, flottig i håret och nynnande på "Unleashed! The Large-Hearted Boy."
Skickade iväg ett vykort igår. Det var en grattishälsning. Har lovat mig att sluta gratulera folk via ett rätt populärt socialt nätverk. Gillar att få post. Till och med vykort av mina föräldrar - de få gånger de är ute på resande fot - som är torra som fnöske: "Nu är vi här och det regnar inte. Ha det fint."

Sv: Mårundan

Att få post är bäst, postbäst!
När jag var vilse i pannkakan och gjorde mitt bästa för att undvika arbetslinjen där för några år sedan (och mitt sämsta för att göra något annat, det enda jag gjorde var att gå promenader, se på The Wire och spela in arga låtar via mikrofonen på farsans bandspelare) så var ju posten dagens höjdpunkt. Jag borde skicka mer post. Som du säger Lars. Det tar ju inte särskilt lång tid (vilket är glädjande om man är en latoxe) och det är roligt att tillverka små grejer som man kan skicka.

Jobbar natt för tillfället. Har suttit och skrivit på fanzinet i flera timmar. Känner mig ivrig att få ut det här numret, som börjar arta sig riktigt bra.
Igår morse, eller imorse, jag vet inte riktigt, cyklade jag hem genom 2-3 decimeter blötsnö och lyssnade på The Vaselines. Det är först nu jag börjat riktigt uppskatta dem. Jävligt dekadent pop egentligen. Har haft svårt för deras rockiga, solobenägna gitarrer förut. Men nu ser jag ljuset. De är ju som ett mer dekadent och lätt ironiskt Beat Happening. Det slog mig nu att mespop ska fan vara dekadent, annars är det ingen mening med det. Glöm Belle & Sebastian och alla andra band med fina melodier och omtåliga hjärtan. Mespop ska vara lika delar fylla, oansvarigt sex och självömkan, tonsatt med fina melodier och bjällerklang, annars får det vara.

maskinpark.bandcamp.com

Sv: Mårundan

Kungen av självömkan är annars Darren Haymans och dennes Hefner. "I don't want to get laid, i just want to be held".

Jag är en stridsvagn, brumm brumm brumm

Sv: Mårundan

Mycket bra grejjor som händer här nu. Vill bara meddela att filmen som jag o kamrat Forsberg hållit på med är färdig, efter minst 2 års sporadiskt jobbande, från manus till foto till postproduktion, 100% DIY. :-D En börda har lättat från bröstet och jag hoppas kunna lägga tid och energi på annat. Tack till alla. Nu ska den visas nånstans och nästa film påbörjas. Vill passa på att tipsa om punkfestival i Umeå i hmm april var det väl, där skulle jag vilja vart. Tack för ordet, ha en bra helg.

Sv: Mårundan

Ligger fortfarande i sängen,  vilket inte är vanligt för mig vid den här tiden.  Vill upp men skallen värker efter att ha firat en god väns födelsedag igår. Har fortfarande sår och och ont i kroppen.  Sjukt peppad på Punk Pizza Party 2 ikväll på 128 (A). Veganpizza och livemusik liksom. ..blir inte bättre än så.

Sv: Mårundan

är trött som alltid, barnet har konstig dygnsrytm och ont i tänderna som håller på att komma upp. Tjafsat om tusen meningslösa saker m sambon eftersom båda e aströtta o småsjuk. Nu ska jag snart äta en ölkorv o dricka vatten.

På tidningsfronten:
Om nån dag ska jag hämta mitt fansin som Tommy vart snäll och tryckt upp. Postar mer om det när jag har fått hem tidningarna.

Sv: Mårundan

Du har en present i din kartong också :-)

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Jubel och grannlåt!
Idag har jag skrivit klart de sista fanzinerecensionerna till nästa nummer av Hunden. Det sköt ur mig som ett vältaligt lavemang. Mår överhuvudtaget överraskande bra idag. En fin känsla i torsot. Vete sjutton var det kommer ifrån. Genast börjar jag tänka på hur jag kan uppnå den här avslappnade och koncentrerade känslan oftare. Men det kanske bara är dumt. En bra dag är en bra dag. Och en ros är en ros är en ros, som flickan sa.

maskinpark.bandcamp.com

Sv: Mårundan

Idag har varit en rätt bra dag. Kokade en panna kaffe och läste ut Smålands Mörker. Nu måste man bara hitta på något att göra så man inte känner sig som en slusk som inte gör något.

Arbete är livets krydda

Sv: Mårundan

Idag har jag revisorssnackat m kassören på facket, snott kuvert och potionspåsar m strösocker på jobbet samt HÄMTAT DE FINA TIDNINGARNA SOM TOMMY TRYCKT UPP ÅT MIG!!!  Och även.en 'rusta upp psykvården'-mugg jag nu kan ha kaffe i på jobbet smile. I övrigt astrött o ont i ryggen

Sv: Mårundan

Skrev på kontraktet för anställningen idag som innebär grymt lönelyft och anställning 6 månader framåt (istället för förlängning en månad i taget). Har visserligen redan firat detta hela förra veckan med sjuk konsumtionshysteri:

• Extrem måndagsfylla (där en "fin-öl" kostade 115kr)
• Brädspelet Ghost Stories
• Cop City/Chill Pillars - Held Hostage on Planet Chill LP
• Wiccans - Field II LP
• 500kr lyxmat, massa Astrid & Aporna-grejer (burgare, korvar, ost, göttbullar, marinerad tofu etc)
• Hot Snakes - Automatic Midnight LP
• Kissan Päivät #2 & Yo Vegan
• Mycket ICA:s Sourcream & Sweet Chili-chips + dip.

Nu glömmer jag säkert något, men ni hajjar. Go vecka - gött med jobb.

Sv: Mårundan

Rensar ut bland mina skivor. Känns skönt. Kommer kännas ännu bättre när de väl är borta från mitt liv. En konsumerande människa samalar på sig alldeles för mycket skräp. Jag firade utresningen med att dricka en äppeldryck som Hunden köpte när han var här. Den var okej, men jag har svårt för överdrivet söta drycker. Dricker nästan aldrig läsk, till exempel.

Ett litet P.S. kan ju vara att folk som är intresserad av att få någon av skivorna (få eller köpa till ett mycket billigt pris) kan ju höra av sig så sammanställer jag någon sorts lista. Har ni vägarna förbi Borås är det också bara att titta in.

Sv: Mårundan

2 grejer:

Den ena apropå drycker, brukar ni dricka tallbarrsté? Jag minns d som gott men kanske minns fel.

D andra e om lösöre på jobbet. Vad brukar ni ta m er för saker hem fr arbetet?(förutom tomhet o trötthet). Jag har tillgång till kuvert, tepåsar, kopieringspapper o bananer.

Sv: Mårundan

Tallbarsté låter välgörande och friskt. Aldrig druckit det. Förutom läsk och andra väldigt söta drycker, dricker också sällan varma drycker. Glögg går bra, men det är mest för att det dricks i rätt små portioner. Kaffe blir jag helt stissig och sönderbubblig i magen av. Har svårt för det mest när det gäller dryck med andra ord. Dricker mest vatten och veganmjölk. Men skulle gärna testa tallbarsté. Det låter som det kan göras hemmavid. Är det något som dricks om en är med i Skogsmulleklubben/Friluftsfrämjandet/eller vad det nu heter? Hej kollikok!

Sv: Mårundan

Larsesq: d e ganska sött o cvitaminrikt. Tydligen druckits av soldater för längesen f att undvika skörbjugg.
D e ba att klippa några nävar tallbarr o koka ett tag. Inte druckitpå skogsmulle,l,men gjort själv några ggr.
Kanske scouterna dricker det ibland?

Nu har jag för första ggn jobbat över en halvtimma frivilligt utan lön, pga att jag tjorvade till en grej jag kunde fått skit för. Iofs betyder d att jag kan slappa HELA dan imorrn smile. Men.trist ändå att komma hem.senare, vill juhellre va m familjen än lata mig på jobbet lix..

Sv: Mårundan

Jag har fått (!) tre flyttkartonger med serier. Aha!, Pox, 80-00tals Galago etc. Hur awesome är inte det! :-D

Och tag det hat som när min själ
När jag dör ska jag inte dö som träl
Oh min moder så ska jag hedra dig
Oh min moder så ska jag hedra dig

Sv: Mårundan

Holy crap, haru köpt dem på någon utrensning eller fått dem av någon räv som gett upp?