Sv: Loppistråden

Inte riktigt vågat lyssna ännu. Men om den får igång verksamheten på hjärnkontoret kan jag nog gott och väl krafsa ner en recension.

De hade andra skivor jag fingrade på också (det glömde jag att skriva): "Chinatown" med Thin Lizzy, "Krigsman" med Jerusalem och en Pedro the Lion-skiva. Men att ha känt efter var det inget jag kände var värt 20 kr.

327 Senaste redigerad av B-pappa (2016-12-06 22:24:40)

Sv: Loppistråden

Vem försöker jag lura. Klart jag inte kan motstå loppisspring. Ibland kan det vara som om ett visst objekt kickar igång inköpandet. Idag skedde detta via en VTC Vit, 8334, MISTER MAGOOS JULSAGA. Hmm. Kostar 100 kr på Boa, tja, kanske lite överpris men ändå trevligt med VTC på loppis. Ligger i ett orange Transworld-fodral.

Andra VHSen var Toward the terra - Kampen om jorden, anime från Toei, Cartoon video film. Också en hundring på Boa. Hmm. Detta ex kommer från Videohallen i Hofors.

I dvd-lådan:

- 6:E DAGEN (snart är jag där, komplett Arnold)
- NAVY SEALS VS ZOMBIES (kvällen är räddad...)
- VALKYRIA (krigsfilm)
- MICHAEL CLAYTON

42 kr totalt.

Sv: Loppistråden

Gav mig ut med föräldrarna i snöandet, mot ingenmanslandet i grannbyarna, där några av de mest bizarra fynden kan göras. Fått känslan av att jag är den enda som rör mig här ute med siktet inställt på VHS och annat filmrelaterat.

Kollar in de vanliga ställena och ser att det mycket riktigt kommit in runt 50 nya VHSer, en del jag vill se men just nu orkar jag inte köpa mer till lagret, behöver lite andpaus. Visst, mycket bra grejjer där, men inte mycket annat för mig just nu. Kutar in till den som ligger vägg i vägg, där jag i år har hittat en hel del kul men oftast mest bara ingenting. Och allt tycks vara likt, urplockat, en enda röra och rummet längst in har det eländigaste skicket jag nånsin sett på prylar, allt huller och buller, toklortigt och halvtrasigt. Går ett par varv där och känner hur miserabla vissa loppisar kan vara. Sämst. Går ett till var och kollar golvet. Ser en flyttlåda och tänker inte ens tanken att titta i den då såna här alltid tycks vara tomma eller innehålla plastpåsar eller pappkassar. Kikar lite närmare. Ser en kladdig text som säger "Alla VHSer i kartongen för 30 kr". Jag öppnar.

Första jag ser är en lång radda med National geographic-filmer... Suck, tråk. Men nejdå, det finns mer. Först upp:

HUR JAG TORSKADE I PITTSBURGH, VHS, Polar Bonnier, stor röd box. "USAs värsta lag. Det ser verkligen illa ut. Skratta du! Men hur ser du ut själv? Drummel!"

VEDERGÄLLNINGEN, VHS, Mariann Video Film, stort vitt fodral. Yahoo! "Han har rest runt halva jorden för att avsluta ett krig som endast existerar i hans eget galna huvud." Nån som känner igen sig?

DEN VITE RIDDAREN, VHS, Sandrews, dubbelbox, 2 st kassetter, 4 tim. Manus av Guillou och GW Persson. Tänkte att denna kunde vara nåt för Larsesq men ser att den redan är sedd.... Aja, jag får ta mig an den själv.

Så ja, mycket nöjd, glad. Loppisgudarna har inte övergivit mig! Nu är jag nöjd för i år, en bra avslutning!

Sv: Loppistråden

...innan jag drog till storstan så hann jag med både falafelrulle och lite loppis i väntan på tåg. Kom in lägligt, nån hade lämnat av lite xbox360-spel. Jag länsade: Gears of war 2, Max payne 3, Mirrors edge, LA Noire och Alan Wake + dubbeldisc på Hitchcocks Vertigo.  Bra start på en bra dag. Blev senare bjuden på stekta nöt-bullar och god sås + potatis av A-M och Dr Unfortunate son.

Sv: Loppistråden

På lunchen gick jag till Kiruna forskarförening och fyndade i deras loppis. De var gratis böcker om man bara tog två så jag fick med mig Samtal i Hanoi och Fåglarna i Nam Dinh av Sara Lidman. Men min kompis hittade ett fejkat tigerskinn som man kan ha som matta, haha! rätt fint.

Arbete är livets krydda

331 Senaste redigerad av B-pappa (2016-12-18 13:57:37)

Sv: Loppistråden

Fint Lappia. Lägger här ut en förfrågan till dig om du vill ha lite läsning. Vill du ha böckerna UFO - Möte med det okända (Clas Svahn) och UFO-mysteriet (tjock bok, Clas Svahn)? Bägge är gallrade biblioteksxemplar. Totalt runt 450 sidor. Bara och hojta och maila mig din adress  till min hotmail så får du dessa, gratis, via posten.

Sv: Loppistråden

Hittat ett ställe nu där 100+ UFO Aktuellt ligger och häckar. Som nya. Nummer från 00-talet. 5 kr styck. Ska kolla in detta närmare när mer tid finns. Sen hittade jag King of fighters Neowave till PS2 för ynka 40 kr!!!! :-D "ka-ching" nej detta ska jag behålla, såklart "visslar oskyldigt".

Sv: Loppistråden

Wow, ja UFO-Sverige säljer gamla exemplar av tidningen i sin webshop men är rätt dyrt. Fem spänn, vilket fynd! Bara att köpa en bunt och sedan var julen, mellandagarna och nyårshelgen räddad. Krypa upp i kökssoffan och bläddra.

Arbete är livets krydda

Sv: Loppistråden

Ja vi får väl se vart UFO-tidningarna hamnar.... ;-)

335 Senaste redigerad av B-pappa (2016-12-21 19:59:20)

Sv: Loppistråden

Hmm, intressant loppis-stråk för mig nu, det har börjat dyka upp grejjor igen. Vaskade runt lite i lille Viken idag på lunchen och fann en dublett på en Chock-tidning, inte illa. Men mest fascinerande torde vara dokumentären The killing fields of Kosovo: The valley, som jag fann för 1 kr på VHS. Hittade lite slafsskit på dvd också, men nog inget värt att nämna (kommer inte ihåg vad jag köpte), men nån film där baksidetexten gav köpsignal omgående, typ "i framtiden koloniseras mars, ett krig bryter ut om bränslet" osv. Men nu var det slut för i år.

336 Senaste redigerad av B-pappa (2016-12-23 08:13:43)

Sv: Loppistråden

Körde liten vända igår och hittade Ulf Ekmans biografi, historien om Livets ord, kallad Denna välsignade press! Omslaget innehåller Livets ords högkvarter sedd genom ett kikarsikte, hahaha, jävla dårar. Sen hittade jag också 80-talssexskräckkomedin Wacko (Wacko weekend) i skitutgåva från 24 Bilder, perfekt inramning, alltså. Bevittnade även två fullvuxna människor som stod och sa: Han kommer tillbaka. - Nej, det gör han inte, jag har ord från högsta ord, jag vet. Osv osv.

Jag frågade försynt: Vad, vem, vad pratar ni om?

- Jesus! Han kommer tillbaka!

- Nej, det gör han inte, jag har direktkontakt med HÖGSTA ORT!

Så höll de på, minut efter minut. Hela dagen? Känns talande för hela samhällsdebatten, iallafall. Spekulation och egna fakta.

Igår hade Arbetaren kommit! Ojj vilken fin tygkasse!

Sv: Loppistråden

Tråkig och oinspirerat inlägg: Var i Vetlanda. Köpte två kristna singlar och en påse med skräp (de ville väl bli av med fula vykort och soldatserier-tidningar. Tänkte på historier kring Edith Masseys loppis som hade hemliga paket med grejer som hon inte blev av med eller som hon hittat i soporna).

(För de som inte vet vem Edith Massey är: https://www.youtube.com/watch?v=HCGetB0OX4g eller hennes punklåtar: https://www.youtube.com/watch?v=re_QAb2LqgU)

338 Senaste redigerad av larsesq (2016-12-28 10:47:34)

Sv: Loppistråden

Singlarna var dåliga och påsen med skräp var just skräp. Dålig dag på loppisen. Kan inte ha kul eller tur jämt.
Drömde att jag var på Röda korset i nån stad. De hade en stapel med fansins från 90- och tidigt 00-tal. En medlem i Final Exit intervjuades. Rubriken skrek ut i hardcorestora bokstäver: "DÄRFÖR ÄR JAG MED I FINAL EXIT"
Jag intervjuades i nåt popfansin. Fick enbart svara på frågor om katter och min bror. Gjordes av några popkids som gick i min brors klass på folkhögskolan i Skurup. Spännande layout: Först hade de skrivit ut intervjun (enbart texten) i stor text (12 punkter), sedan klistrat fast bilder på mig som de sedan försökt slitit loss och därefter hade de klistrat in intervjun igen. Jag såg helt manglad och sönderriven ut.
Ett fansin hette Luleå Anarcho Bridgade Force eller nåt sånt. De hade alla Action Force-aktiga alias (t.ex. Shipwreck, Torchface etc.). Det fanns en adress till nåns föräldrahem i Luleå. Mycket gryinga, mörka och gråa bilder. Rätt snyggt. Som om allt var i upplösningstillstånd.
Det var så mycket twee pop, hardcore, aktivism, katter, skor, popluggar, gull och kamp. Kände mig nästan nostalgisk över denna tid.

Och förresten, B-pappa: Läskigt med Jesus-typerna. Men religiösa måste ju gå mer på känsla än fakta. Från högsta ort - det måste ju betyda Gud. Skulle nog bli helt spak ifall Gud bestämde sig för att höra av sig. Starkt psyke på de där typerna.

339 Senaste redigerad av B-pappa (2016-12-29 17:06:43)

Sv: Loppistråden

Haha ja. Frän dröm.

Jag var på loppis igår och kammade hem massa VHSer, dussinfilm från olika regissörsgubbz som jag vill se allt av. Eller vill och vill, ok, måste se allt av. Köpte iallafall en del såna dära hmm kioskböcker, skräck och action och rysare. En av böckerna kommer att postas till Puffy, då den handlar typ om "efter atomkriget i Sthlm, en ny fara hotar - RÅTTORNA I  TUNNELBANAN!!!". Ska läsa denna själv först.

Sv: Loppistråden

En liten liten gubbe vågade sig ut i blåsten för att gå på loppis. Ständigt dyker det upp nya grejjer! Knep en Clint Eastwood-biografi från 1997, tjock, får komplettera mitt pågående Clintan-spår, nu kollar jag Dirty Harry på blu-ray (Warner, 2010), fin kopia men inte supermaxad bild, skulle kunnat vara krispare. Men för 33 kr är detta en bra uppgradering från dvdn från cirka år 2000 som jag satt på.

Knep en VHS också, stort vitt fodral från Prisma Film,  LASSIE PÅ ÄVENTYR.

I en monter stod 2 st böcker och kostade 1500 kr! Va! Varför då! Ska undersöka.

Sv: Loppistråden

Det borde göras ett loppisfanzine alltså. Den här tråden måste ju vara den mest aktiva på forumet, även om B-pappa och Lars Esq står för 70-80% av inläggen. Undrar hur intressant det skulle vara, fanzinet alltså? Man skulle kunna ha med loppisrapporter men också reportage från olika loppisställen från olika håll i landet, recensioner av grejer man hittar på loppisar och annat liknande. Skulle vara kul att göra som ett gemensamt fanzine. En flyktig idé kanske. Antar att nån stammis här redan tänkt tanken?

maskinpark.bandcamp.com

Sv: Loppistråden

Ett loppisfansin kan ju vara intressant. Men då krävs nog flera röster och inte enbart en gök som kuskar runt och skriver om loppisar. Många infallsvinklar och hejsan, hej. Jag försökte mig ju på att skriva några sorts loppisrapporter när jag åkte runt i Västergötland nån sommar. Publicerade en del i #14 (Dödsplaneten-intervju-numret), men de var ju kanske en av de rötnaste texter jag publicerat i mitt fånfansin. Mycket av materialet i kommande tjocknumret av Sällsamheter i Munchkinland kommer handla om grejer jag köpt på loppis och grejer jag skänkt till loppis och.. ja, loppisprylar helt enkelt. Men det är klart: Iakttagelser av stammisar och sådant är ju kul. Möten på loppisar. Men folk brukar sällan samtala på loppisar. Huvudet nere och fokus på fynden, fynden, fynden. Ibland brukar gubbar muttra om att det mest är skit i CD- och/eller LP-backarna. Det är nog det roligaste mötet jag haft på loppisar.

343 Senaste redigerad av B-pappa (2017-01-04 18:55:52)

Sv: Loppistråden

Haha ja. Jag är den första att erkänna att jag har tragglat av på "kvaliteten" i mina inlägg här, men skyller på tidsbrist, är så enormt många stationer mina prylar måste genom, det tar sån tid. Först upphetsade sms till såna som kan tänkas vara intresserade, sedan okulär genomgång, analog + digital katalogisering, skriva på forumet, tvättning / fixning, kanske fotografering, konsumering, skriva om dom, skriva om loppisrundan osv. Men varför gnälla. Jag har tänkt tanken och kommer väl ha med en del sånt i mitt kommande (....) fanzine, där jag "unearthar" en mycket speciell film. Är även med en text som kretsar kring loppis eller ja mycket kretsar ju kring det, tex när jag köpte 500 VHSer och listar alla dessa osv, så det blir väl en del sån dårskap. Ser fram emot nästa feting-Munchkins Äventyr. ;-) Men ja, det finns ju så mycket att säga om vad som händer på loppisarna, det är ju i slutändan folket där som är kul. Loppis har blivit en så viktig del i mitt liv att jag blivit lite blind för de små detaljerna. Jag rusar in, morsar på alla och börjar gräva.

Så, jag hoppas kunna skriva lite mer gonzo i denna tråd framöver, om dagsformen och tankarna osv (jätteintressant person här, hallå!).

Dock har jag en grej listad på min "göra lista" och det är en loppisrapport till Hunden över Gästriklands loppis-vattenhål.

344 Senaste redigerad av B-pappa (2017-01-05 17:13:24)

Sv: Loppistråden

Jovisst, fick nys om att favoritloppisen hade öppet idag så hann dit på lunchen. Kastade mig på dvd-hyllan och knep ett par kompletteringar (nu är standardpriset 10 kr styck och det är väl rimligt får jag säga): Apocalypto (eller vad den heter, den med Mel Gibson? Eller nej AV Mel Gibson?), Munchen (osedd Spielberg), Svinalängorna (hört att fyllescenerna i dessa ska vara rejäl skrattfest) och Master and commander (Peter Weir på regi ((Picnic at hanging rock och The last wave)). Tjena grabbar! + en liten liten VHS som dykt upp, nämligen...

I SKYDD AV LAGEN (Diplomatic immunity), VHS, NM International nr 701. Action med Billy Drago och Robert Forster. Ibland känns dussinfilmer viktigare än särskilda filmer, så att säga.

Sen borta vid tekniken fann jag en vän för livet, eller iallafall förhoppningsvis för resten av året, en avbytare om min nuvarande LG kolar vippen:

LG LV4981. Spelar NTSC-band, 6 HD, fint jäkla skick och min erfarenhet säger att LG är ena jävlar på videobandspelare. Stashar denna i en garderob. 75 kr, ok pris. Härligt silvrigt och plåtkallt chassi som pallar värmen från de där långlånga longplay-inspelningarna. Nöjd.

345 Senaste redigerad av larsesq (2017-01-15 11:39:22)

Sv: Loppistråden

Efter Michelinmannens tips/prat om Huskvarna, blev ju en annan sugen på att se hur det var där. Åkte bil dit och det var ju både bra och dåligt. Bra: Det gick snabbare. Dåligt: Är instängd i metallådan mest hela tiden och får inte riktigt den tid att spankulera runt och undersöka stan. Tog dock en lov runt i Rosengallerian och köpte baklava. Gott. Var en stor Orientlivs där, som hade lite spännande chips som jag borde att sniffat närmare på. Malör.

Sen öppnade Röda korset och jag vinglade runt i deras gångar och gick ner under jorden. Tryckte mig förbi parkerade truckar och hoppade över lådor. Fann VHS-hyllan som de verkligen gömt undan. Köpte 5 st för sammanlagt 10 kronor. Bland annat en dokumentär om Öresundsbrobygget ("Gå på vatten") och ett danskt lustspel ("De kloge och vi gale"). Men kanske inget som fick en att kippa efter andan. Rolig byggnad dock, att de hade så mycket under jord.

Såg Folkets Park. Verkade vara fint. KSMB ska visst spela där.

På Erikshjälpen hittade jag den estniska barnskivan "Trikka-Trei 1" som verkar ha tydliga kopplingar till en av mina favorit bland barnskivorna: "Entel-Tentel". https://www.youtube.com/watch?v=_KtTvrWHUMw
Köpte den och ungdomsthrillern "Mysteriet på kyrkogårdsön" på DVD. Hjälpte en glasögonlös gubbe läsa vad det pussel han skulle köpa föreställde: "Norsk fiskeby."

Hade gärna ätit falafel på Lilla Beirut, som huserar vägg i vägg med Erikshjälpen. Verkade vara god falafel. Befinner du dig norr om Skåne är falafel alltid en chansning. Men detta gör jag nästa gång.

Det fanns inte tid för nu, för nu var det raskt över till Bra och begagnat. Härlig logga de har. Ser ut som nåt från en nöjespark på 80-talet. Rotade runt och kollade på böcker och kläder och sånt. Blev inga kläder alls denna gång. Trist. Men väl en gammal Femina från 1975. Mysko tidning. Riktigt bra grejer som artiklar om Rosa Luxemburg, kvinnor i industrin och kvinnor på psykiatriska kliniker varvas med skönhetstips, 12 sidor badmode och nån läskig reklam för "Naken-BH:n" som är som två plastbehållare som ska lyfta upp brösten och göra att de ser fastare och fylligare ut. Dessutom lovas det att bröstvårtan ska kunna synas genom exempelvis en pullover.

Fanns en loppis till som kördes förbi. Nära Rikets sal, som var nästan helt fullsatt. Jo, detta är ju Jönköping- och frikyrkotrakter. Såg en schäfer springa iväg mot skogen i Vetlanda. Han var väl på rymmen. Kom och tänka på att de borde finnas fler minnesplatser för överkörda djur längs de svenska väggarna.

Sv: Loppistråden

Wow, Huskvarna är stället där det händer. Blev väldigt sugen på att åka dit någon gång. De där mellanstora till mindre städerna är ju roliga, som oftast. Speciellt när det blir flera ställen på raken att springa på. I sommar hoppas jag kunna kika runt lite mer kring väg 68 och vidare ned mot västmanland, lär finnas grejjer däråt. Inte för att det börjar bli torka här, men ska nog väl försöka hitta nån ny åder att ta från. Nästa lördag hoppas jag på att åka till en ganska schysst en, hoppas kunna rapportera då. Hoppas även ta en eller två svängar till dalarna i sommar.

Nu sitter jag här med morgonsol, kaffe och Hasse Ekmans Första divisionen som rullar på teven. Helg.

Sv: Loppistråden

Åh gud vad jag saknar hva, så glad att baklavan fortfarande finns och är go. Den bästa falafeln finns utanför överskottsbolaget med inlagd majrova och sesamsås. Blir varm inombords av att läsa detta, låter som de bästa lata ensamdagarna i smålands bästa ort. Fan va kul att du hann kolla in allt!

Gamla femina låter helsjukt, scanna gärna om det är nån intressant artikel o skicka hit! Sån nakenbh/freebra finns ju fortfarande, reklam i tunnelbanan var dag, superdyr som lossnar hela tin.

Jag var på bästa loppisen i upplands väsby, skopan, med morsan. Alltid favoritstället. Roligaste som hände var en tant som vred och vände på en stor glasbur full med vinkorkar. Dom har så väldans goa böcker. Gårdagens skörd var någon halvintressant "Memento Metropolis" utställningsbok för fem spänn som antagligen kostade 100ggr mer när det begav sig, lite fina bilder och ev intressanta texter om staden och minnet. En bok om arkitektur, material och materialitet, en om byggandet av folkhemmet med ett bokmärke från förra ägaren som var nån rövslickartikel om einar mattson som kolat, en ev dålig men förhoppningsvis bra bok från ordfront om utförsäljningen av allmännyttan "du sköna nya hem". "UFO-möte med det okända" av clas Svahn ordförande i riksorganisationen ufo-sverige med bilder och allt. Alla böcker fem kroner styck. Köpte två möbler till lägenheten, billiga teakmöbler som va lite repiga, oljade upp o ska sandpappra lite så kommer dom ha samma goa glans som när di först tillverkades. Gjorde ett fynd utomhus osså, hittade en jättefin gammal bänk/bord med små hyllor i, utomhus utanför ett grovsoprum. Vi hade ätit pizza på den lokala jourlivs/bensinstationen/pizzerian med några vänner, som då också hjälpte till att bära hem möbeln. Man börjar bo in sig, gör man.

Nä men rekommenderar verkligen skopan! Om ni råkar va i sthlm med omnejd nån lördagsmorgon. Enda gången jag köper saker nu för tin. Köpte också en kylskåpsmagnet som såg ut som ett rostbröd, mycket fint, gjorde mig glad. Ojoj vad en hade spenderarbrallerna på.

Sv: Loppistråden

Är nog inte sista gången jag är i Huskvarna. Verkade vara en intressant ort. Hann ju inte gå på den fjärde loppisen. Eller äta falafel. Detta måste rättas till. Och hann inte med kraftstationen i skogen heller.

De finns fortfarande alltså, naken-BH/freebra? På bilden såg det verkligen ut som hårdplast som skulle kunna skära in i huden. Inte alls skönt. Och dessutom: Finns det en stor andel kvinnor/BH-användare som vill att bröstvårtan ska synas genom en pullover? Kanske bara ett eko från ett frisinnat 1970-tal.

Kommer snart också dra på mig spanderbrallorna snart. Var ju egentligen i Huskvarna i helt fel tidpunkt. Är ju nästan nere på noll kronor nu. Loppisåret börjar sakta lufsa igång, som en sömndrucken björn.

Sv: Loppistråden

http://wholesaleng.com/image/cache/data … 00x800.jpg sådär ser det ut, kan tänka mig att det är fruktansvärt. Och det finns en väldans stor andel av min generations bh användare som vill att bröstvårtan ska synas igenom tröjan, hippt bland rika tjejer i sthlm som vill vara sassy på instagram, porrgenerationen osv. Samma sak med genomskinliga kläder osv. Nu låter jag som en otrevlig sedlighetspolis, folk får såklart ha på sig vad dom vill, men det handlar väl med om vad som ligger bakom. På 70 talet var det väl med nåt sånt "frisinnat och löst" fast lite skruvat för att man ska ha den här osköna grejen på sig. En omväg. Nu är det ju mer någon slags porrestetik som blivit stor, "reclaimande" av hur kvinnor i porr ser ut osv. Långt svar kort: Det finns fortfarande, många har det och många har tröjor där bröstvårtorna avsiktligt syns. Vet inte hur intressant den här diskussionen egentligen är, tråkigt att leda in loppsitråden på sidospår?

Alltså varje gång man går på loppis efter juluppehåll (särskilt de kristna) är det ju full rulle! Tycker loppisåret kommit igång med buller och brak. Innan vid gamla solåsen i jkpg brukade en brassorkester spela pärleporten efter jul, eller andra högtider. Gulligt och lite läskigt. Glömde kommentera gud-samtalet som du skrev om, b-pappa. Blev lite glad och varm av det ändå. Låter lite drömskt.

Jag har förresten också drömt om loppisar flera gånger? Jättekonstigt ändå. Man är någonstans i drömmen, platsen förvandlas till en loppis som är bra, som man inte hinner kolla igenom. Inatt drömde jag inte om det, jag drömde att jag var backstage på nån sebbe staxx spelningsgrej. Innan hade jag spelat ett life-size brädspel mitt i skogen. Konstigt.

350 Senaste redigerad av B-pappa (2017-01-15 21:44:19)

Sv: Loppistråden

Blir så glad av att läsa allt. Blir så sugen på att gå på loppisar och ta in stämningarna där. Landet ligger öppet, det är bara att kliva in i värmen, bland bullarna och tanterna och hemslöjden. Saknar falafel med sesam. I sommar, då jävlar åker hojen fram, det blir cykla över stock och sten, inte i jakt på prylar (litegrann då) men för att det är så skönt med sommar och utomhusliv. Nån gång ska jag cykla länen härikring runt, med tält och allting, grilla och äta bär och skita på gruset bakom kiosker. Funderar i övrigt på att köpa moppe + igloo-hjälm, alltså en typ 70-talsmoppe med nånsorts varukorg för loppisprylar. Aldrig åkt moppe i hela mitt liv, så kan vara kul. Men cykla är ju roligare? Jaja, yes, ska jobba på ny filial i en månad nu så ska kolla in loppisutbudet i södra delarna här, spännande, en by jag knappt varit i. Ha en go vecka!

PS gott med loppisdrömmar.