126 Senaste redigerad av larsesq (2018-01-19 12:29:26)

Sv: Spelningar

Hade varit kul att se Cartoon Girlfriend nån gång. Den grejen som Hunden skriver om i senaste Hunden som vägrade dö (och tydligen också i Svärdet), med Hondjävul, Fru Dörr och Cartoon Girlfriend verkat ha vara så bra, så fint och kul. Där skulle jag ha varit. Sällan jag känner att missat nåt, när det gäller evenemang. Roligt att vara hemma och pyssla. Men detta verka ha varit så kul och inspirerande spelning/kväll. FG7 är nog det finaste spelstället jag besökt.

Jag har ingen skam i kroppen (eller jag har egentligen jättemycket). Jag,  Arttu Partinen/Amon Düde och Målgrupp ska leka med kassetter och ljud på Larrys Corner i Stöckhölm den sjunde. Kom gärna förbi, ifall ni har möjlighet: https://www.facebook.com/events/842243642613311/

Hoppas jag hinner gå på detta också innan, om djävulsbibeln: https://www.kb.se/om-oss/evenemang/even … heter.html

Sv: Spelningar

Om någon befinner sig i Norrköping på Lördag så spelar jag i Wärmekyrkan kl. 00.00 med Bottenvikens Silverkyrka smile

Sv: Spelningar

Asså. Bara bra grejer som namedroppas här. Målgrupp, bottenvikens silverkyrka, kungabarnen. Jag måste nog antingen arrangera spelningar i Göteborg/Halmstad eller åka bort ibland.

Sv: Spelningar

Aha, Bottenvikens S-kyrka. Har hört lite löst prat på "kontoret" om att boka er framöver. Hoppas det blir nåt med det.

"Djupt inne i djungeln måste en ensam elitsoldat i hemlighet infiltrera fienden och helt förlita sig på sina överlevnadskunskaper."

Sv: Spelningar

De behöver hjälp med folk som jobbar i baren i pauserna mellan spelningar. Säkert bra tillfälle att jobba gratis och kolla på band och på samma sätt supporta queer noise. Om inte annat borde ni gå dit!

"noise
by queers
at Fylkingen

LINE-UP/SONIC DEVIATIONS:

ARASH (live)
SISTERLOOPS (live)
SEROCONVERSION (live)
UNKNOWN SISTER (live)
HATETS DOK (merch)
ANTIPLAY BOY (merch)

DATE: Saturday 27/1
TIME: 20-01
PLACE: Fylkingen, Torkel Knutssonsgatan 2
ENTRANCE: 80 sek (60 sek for students, pensioners and unemployed) (Door/bar - card only; Hatets Dok - swish or cash; AntiPlay Boy - cash or trade
AGE: 18+
FB-PAGE: https://www.facebook.com/queernoisefest"