Tråd: Flyktsoda #27

Hej kamrater!
Har tåtat ihop ett nytt nummer på engelska (av nån jävla anledning som jag nu inte kommer ihåg). Det innehåller intervjuer med det finska helt sjukt grymma bandet BAD JESUS EXPERIENCE, polska hc/punk-hjältarna MORUS, göteborgs dtaktshjältinnor VICIOUS IRENE, tyska råpunksbandet EMBOSCADA, antifa-feministpunkarna TROIKA ifrån spanien och punkrockarna SHAKING HEADS samt en artikel av Kropotkin -som fler borde läsa i denna tid av nyliberalism och fascism. 40 sidor, A5 såklart. Kostar 20:- plus porto (18:-) dra iväg ett mail till flyktsoda14@gmail.com om du vill ha ett ex.


Btw så släppte jag en kassett (flyktsoda #26) förra veckan med grindcorebandet BRAINWASHER från Göteborg, 8 riktigt jävla bra låtar på en rosa kassett som blev dyr som fan att trycka av nån anledning så den kostar 50:-

I maj släppte jag även en livekassett (med seriös inspelning alltså) 40 minuter med PROTESTERA där allt överskott går till AFA gbg, den kostar också 50:- och var konstigt nog mycket billigare att trycka så om du köper den så går 30:- direkt till antifascistiskt arbete.
Ha det fint så länge

Sv: Flyktsoda #27

Ja finemang! Oj på engelska ja. Kul nummer som vanligt. Inget krångel. Vicious Irene är nog mitt favoband av de som intervjuas. Såg dessa senast hmmm 2012 kanske. Tiden går! Och jävlar vad många Flyktsoda det blivit. Roligt att dyka ner i varje nummer och kolla vad som händer. Känns som Rederiet eller Dallas eller Bröderna Cartwright, en följetong liksom! Kul!